Relaxation hoodie v roza barvi.
V zraku · dizajn

Hektično življenje, polno obveznosti, je tako rekoč postalo naš vsakdan – sodobni čas človekove zmogljivosti izkorišča do človekove iznemoglosti, neupoštevajoč dejstva, da telo in možgani potrebujejo tudi kakovosten počitek. Tradicionalno ljudje počivamo tako, da opustimo vse naporne aktivnosti in počnemo tisto, kar našem telesu za sprostitev najbolj ustreza, a tudi to bo kmalu preteklost, saj vam s to jopo ne bo treba počivati, ker vas bo, že ko si boste kapuco nadeli na glavo, samodejno sprostila.

Tehnološki izumi se vrstijo s takšno hitrostjo, da nas novosti težko presenetijo. A ta jopa za sprostitev je zagotovo nekaj, na kar ne boste zlahka pozabili.

Način, kako lahko uporabljate jopo Relaxation Hoodie:

Idejo za nastanek jope so črpali iz vrst psiholoških eksperimentov, narejenih med letoma 1979 in 1987, ki so pokazali, da lahko že 15-minutna izpostavljenost roza barvi, imenovani Baker Miller Pink, zatre nasilno in agresivno vedenje pri zapornikih in prestopnikih, saj pomirja misli in mišice.

Relaxation Hoodie je kot izolacijski rezervoar, ki ga vzamete s seboj, kamorkoli se odpravite. Brez tehnologije in posebnega napora jopo preprosto z zadrgo zaprete, vključno z glavo, in se odklopite od vsega. Tisto, kar to jopo naredi posebno, je roza vizor (roza krog okoli oči), ki reproducira barvo tako, da pogled pred vašimi očmi postane rožnat.

Vizor je narejen iz mehke in mrežaste tkanine, ki vam omogoča, da normalno dihate in vidite. Pri tem pa nihče ne more videti vas. Čeprav na prvi pogled deluje, da z jopo ne morete opravljati vsakodnevnih opravil, boste lahko brezskrbno izvajali vse aktivnosti, ki ste jih doslej.

Relaxation Hoodie ima v notranjosti kapuce žep za vaše slušalke in telefon, naložite pa si lahko tudi Relaxation Hoodie listo z glasbo, ki spodbuja delovanje istih možganskih valov, kot jih doživljate ob meditaciji. Glasba je v celoti sestavljena iz pomirjujočega roza hrupa, ki ga človeško uho do podrobnosti zaznava. Tak hrup lahko najdete skoraj povsod v naravi.

Tudi žepi jope so zasnovani tako, da prispevajo k sproščanju – na sprednji strani jope sta dva velika žepa, ki sta nameščena na različnih višinah. To pa zato, ker ohranjata vaše roke v udobnem položaju, tudi če zaspite. Občutek je enako prijeten kot objem. Žepa sta globoka, saj sežeta neposredno do hrbta, lahko pa v njih hranite tudi žepne predmete, ki bodo varovani z vodoodpornimi zadrgami.

Jopa vam bo pomagala sprostiti se tudi v najtežjih okoljih, saj boste oblazinjeno jopo lahko položili tudi na ostre kamne, udobje pa bo še zmeraj zagotovljeno. Površina tkanine in zadrge so odporne na vodo, izolacija pa vas bo varovala pred vetrom. Če vas bo zeblo, boste imeli občutek, kot da ste v topli spalni vreči. A brez skrbi, topel zrak ne bo šel v nič, saj bo skupaj z izdihanim zrakom krožil.

Brez jope ne boste želeli potovati, saj je kot nalašč za hipne spremembe temperature, s katerimi se lahko srečate na potovanju. Če boste utrujeni ali se ne boste želeli pogovarjati s sopotniki, pa jopa lahko neverbalno sporoča: NE MOTI.

V galeriji si lahko ogledate jopo v črni, roza in sivi barvi:

RELAXATION HOODIE V ČRNI BARVI:

Relaxation hoodie v črni barvi.Odpri galerijo

RELAXATION HOODIE V ROZA BARVI:

Relaxation hoodie v roza barvi.Odpri galerijo

RELAXATION HOODIE V SIVI BARVI:

Relaxation hoodie v sivi barvi.Odpri galerijo
shutterstock_623804987 Najlepši ljudje so rojeni prav v tem astrološkem znamenju! Kakšna oseba si: to o tebi pove oblika tvojih ustnic Kakšna oseba si: to o tebi pove oblika tvojih ustnic Brezplačni nasveti psihologov, za katere sicer plačaš Brezplačni nasveti psihologov, za katere sicer plačaš sam-manns-378189-unsplash Točno toliko časa potrebuješ, da dobiš novega prijatelja · · · ·