18513197_1699711553663906_298301623489265664_n
Utrip mesta · destinacija

Da, ta otok obstaja in je čista čarovnija! Poglejte si čarobni otok Renaissance Island na Karibih, kjer lahko plavate s plamenci.

Plavaje z divjimi prašiči je “out”, “in” je plavanje s plamenci na Karibih. Veličastni roza ptiči živijo na zasebnem otoku le streljaj stran od Arube, ki je v lasti luksuznega hotela Renaissance Aruba Resort & Casino. Do otoka lahko dostopate z vodnim taksijem (vožnja traja slabih 10 minut) in nič kaj nenavadno ni, da je ta otok sanjska destinacija turistov, ki obiščejo Karibe (pa tudi tistih, ki jih ne).

PREBERITE ŠE: LONGITUDE 131°: LUKSUZNO KAMPIRANJE V POPOLNI DIVJINI

To je med drugim edini otok v Karibih, ki ima zasebne plaže (tako za družine kot tudi samo za odrasle). Na otoku je še zasebni SPA Cove, tenis igrišče, restavracija itd.

View this post on Instagram

Börjar födelsedagen lite coolare 🦄

A post shared by Jill (@anderssonjill) on

View this post on Instagram

Flamingo selfie has to happen at the flamingo beach. I must say the flamingo wasn't half as excited as me, but even smiled in one photo 😉 If you're heading to #Aruba and want to see these cuties, remember that they live on a private island of @renaruba . Non-guests can buy day passes, but ONLY if the hotel isn't fully booked. So you can't buy these passes in advance. When I was there my friends couldn't see the flamingos because they were staying elsewhere. So I recommend booking this hotel to avoid disappointments 😊 P.S. These flamingos aren't held in captivity. They came to the island on their own and live there in mangroves – their natural environment. #renaruba #businessunusual #ad

A post shared by Anna Karsten 🇵🇱🇺🇸 (@anna.everywhere) on

View this post on Instagram

The flamingo stopped to pose for me! #ArubaVacation

A post shared by Ian Andreasen (@ianandreasen50) on

Longitude 131° Longitude 131°: luksuzno kampiranje v popolni divjini trusted housesitters Trusted Housesitters: bivajte v dvorcu ali sanjski vili brezplačno Kopališče Kolezija Slovenska mestna kopališča – kam na bazen · · · · · · ·