Dekle, ki trdi, da je maček ujet v ženskem telesu
V zraku · buzz buzz

Nano je dekle, ki trdi, da je mačka. 20-letnica pravi, da je že vse življenje mačka, da pa je to spoznala, ko je bila stara 16 let. Kot so ugotovili zdravniki, je bila rojena z gensko napako, zato danes naokoli hodi z umetnimi mačjimi ušesi in repom ter se obnaša kot mačka. Zato kdaj zasika, ko vidi psa, in sovraži vodo. Pravi, da ima bolj izrazit čut za vonj in zvok ter izredno dobro vidi v temi. Prisluhnite neverjetni zgodbi Norvežanke, resnični Catwoman, ki trdi, da je mačka, ujeta v človeškem telesu.

Nano je 20-letno dekle, ki trdi, da je mačka. Da je mačka, ujeta v ženskem telesu. Za to ”predloži” številne dokaze. Med drugim pravi, da vidi ponoči (tedaj vidi bolje kot podnevi), da sliši bolje kot ljudje, da s sikanjem nagonsko reagira na pse, da prede in mijavka, s svojim najboljšim prijateljem Svienom (ki jo edini zares razume) se pogovarja v mačjem jeziku (torej z mijavkanjem), se plazi po vseh štirih, si ureja obraz po mačje ter se nasploh obnaša kot štirinožna kosmatinka. Rada namreč tudi spi na okenski polici in v pomivalnem koritu, strmi skozi okno in sovraži vodo. Prav tako se je že zalotila pri preganjanju drugih živali, priznava pa, da ji še nikoli ni uspelo ujeti miši.

PREBERITE ŠE: Izjemno redka rdečedlaka žirafa navdušuje znanstvenike in splet

Zdravniki pravijo, da se lahko navadi biti človek, a Nano pravi, da si to težko predstavlja in si želi biti mačka vse svoje življenje.

Nano je človek mačkaOdpri galerijo
Kevin Abosch To je fotografija krompirja, ki je bila prodana za milijon evrov! 10-12-2014-39 Med kandidati prve človeške odprave na Mars polovica žensk Facebook uvaja čustvene simbole Facebook: čustveni simboli kmalu na voljo tudi v Sloveniji Untitled-2 Na konec sveta po dih jemajoče fotografije Patagonije ·