Restavracija HillBilly`s smokehouse
Utrip mesta · lokali

HillBilly`s smokehouse je novo odprta restavracija v Ljubljani, kjer na jedilniku najdemo jedi iz ameriškega žara oz. smokerja, to je žara s pokrovom. HillBilly`s smokehouse je raj za ljubitelje mesa, poskrbljeno pa je tudi za vegetarijance.

V središču Ljubljane se je odprla restavracija HillBilly`s smokehouse, kjer boste na račun prišli predvsem ljubitelji mesa. Na jedilniku namreč najdemo burgerje, hot doge, wrape, poutine, perutničke, kračke, celega piščanca, sticky-fingerse, rebrca, harmoniko, tomahawk, vratovino, steake in T-bone, ne manjkajo pa niti solate, dnevne juhe in sladice.

Če bi radi samo nekaj malega prigriznili, lahko izbirate med mocarelinimi palčkami, ocvrto čebulo, nachosi in pečenim krompirjem z žara, okoli katerega se v restavraciji HillBilly`s smokehouse vse vrti. Večina jedi je namreč pripravljenih na ameriškem BBQ-smokerju, kakršne pogosto vidimo v hollywoodskih filmih.

Seveda so pri HillBilly`s Smokehouse mislili tudi na vegetarijance in zanje pripravili vegi različice nekaterih jedi z menija, kot so wrapi, burgerji in poutini. Nenazadnje si ekipa HillBilly`s prizadeva, da boste od njih vedno odšli siti in zadovoljni. Ker gre z dobro hrano tudi dobra pijača, ponujajo široko paleto piv (Stiegl, Grolsch, Union, Laško, Staropramen, Bernard, Carlsberg, Grimbergen, Miller, Shepherd Neame, Guinness …), vin in žganih pijač, postrežejo pa vam tudi s kavico.

PREBERITE ŠE: Verace – prva picerija v Ljubljani, ki streže pristno napolitansko pico

Najdete jih na Kersnikovo ulici 5 v Ljubljani, kamor pridite s praznim želodčkom, saj ne boste mogli ostati samo pri kavici, kozarcu vina ali piva.

Restavracija HillBilly`s smokehouse:

Restavracija HillBilly`s smokehouseOdpri galerijo

Picerija Verace Verace – prva picerija v Ljubljani, ki streže pristno napolitansko pico Slovely_SoftOpening_2048px (17) Slovelypark: V svetu dobre hrane in dobrih ljudi Ljubljanski vintage lokal Nostalgija Nostalgija – ljubljanski lokal, ki vas popelje v preteklost _MAP2997 Club Rotovž/Maribor: kjer v čudovitem ambientu kraljuje plesna glasba · · ·