unionski vrt1 cmyk
Sponzorirano · Utrip mesta · kulinarika

Vsako leto v poletnih mesecih zaživi letna restavracija in kavarna Unionski vrt s celotno kulinarično in kavarniško ponudbo Grand hotela Union.

V juniju lahko v senci stoletnih kostanjev v centru Ljubljane uživamo ob kosilih in večerjah, prigrizkih, kavah, domačih sladicah ali kozarcu vina. Šef kuhinj Grand hotela Union in mednarodno priznani kuharski mojster Janez Dolšak je s svojo ekipo sestavil svežo in privlačno kulinarično ponudbo, ki bo zadovoljila vsakogar: na meniju najdemo tradicionalne slovenske jedi, mednarodno kulinariko, jedi z žara, sladice iz domače slaščičarne in tudi posebno ponudbo za otroke. Prvo junijsko soboto se na Unionski vrt vrača tudi program za otroke Varietejček, v juliju in avgustu pa bo srede popestrila glasba v živo.

Odpri galerijo
136237214 Recept: Poživljajoč sladoled z zelenim čajem matcha Priprava jedi v podzemnem delu muzeja Enkratno kulinarično doživetje 200 metrov pod zemjo cover Prijavi se: Kuharska akademija – CITY CHEF – Morske dobrote 481458969 Recept: Zdrav, okusen in energetsko popoln zajtrk ·