cover-medijleta
V zraku · buzz buzz

Najboljši brezplačnik v mestu, naš City Magazine, je nominiran za Ypsilon+ nagrado v kategoriji MediY leta 2016. Glasujte za nas, ki skrbimo, da je generacija Y obdana z dobrimi in pozitivnimi novicami.

S temi besedami nas je Zavod Ypsilon razveselil z novico o nominaciji: “Z veseljem vam sporočamo, da ste bili nominirani za Ypsilon+ nagrado v kategoriji MediY leta 2016. To pomeni, da je splošna javnost, ki vas je predlagala za nominacijo, prepoznala vaše dosežke in vas želi za to nagraditi.”

Kdo je MediY leta?

Z nagrado MediY leta želijo pri Zavodu Ypsilon spodbuditi več pozitivnih medijskih prispevkov. Nominiranci v tej kategoriji so lahko dnevniki, revije, posamezne rubrike, članki, spletne strani, blogi, knjige, videovsebine ali drugi mediji. “Zakaj ste bili nominirani? Ker ste najboljša revija,” so v obvestilu o nominaciji še zapisali pri Zavodu Ypsilon.

Glasujte za City Magazine!

Do nedelje, 20. 11. 2016, se bo odvijalo glasovanje za Ypsilon+ nagrade. V kolikor tudi vas City Magazine navdušuje s pozitivnimi informacijami, glasujete za naš medij prek tega spletnega obrazca.

Nagrade Ypsilon+ bodo podeljene na 7. obletnici Zavoda Ypsilon, in sicer 22. 11. 2016 na gradu Fužine.

Angleška beseda leta 2016 Oxford Dictionaries: angleška beseda leta 2016 je post-truth (postfaktičen) mesut-oezil-enzo-ferrari Neverjetna naključja, zaradi katerih boste dvomili v to, kar že veste 9 jutranjih navad produktivnost Teh 9 jutranjih navad lahko škodi naši produktivnosti Dwayne Johnson – najbolj seksi moški 2016 po izboru revije People Najbolj seksi moški na svetu 2016 je Dwayne Johnson