PicMonkey Collage1
V zraku · buzz buzz

Vibrirajoči, z Bluetoothom, po meri in prijazni za natikanje? Ja, kondomi so spremenili. Zadnja inovacija v svetu kondomov je VA w.o.w Condom Feminine, ženski lateks kondom, ki je v svojem okvirju opremljen z miniaturnim vibratorjem. Kondom, ki so ga ustvarili pri IXu, je prvi kondom, ki je zasnovan tako za varnost kot za užitek (tudi z ženskami v mislih). Končno smo zavrnili “status quo” v koristi kondomov in pustili, da izkoristijo tehnologijo. Pa poglejmo, na katere kondome smo čakali celo življenje.

1. VA w.o.w. Condom Feminine

Raziskovalci so končno tudi ženskam ponudili nekaj neverjetnega v spalnici: novo obliko kontracepcije ter spolno igračko imenovano VA w.o.w. To je kondom, ki ga vstavimo v notranjost naše vagine, vibracijski obroč pa kondom drži na mestu. V raziskavi družbe IXu so ugotovili, da je 70 odstotkov žensk, starih med 20 in 40 let, doživelo orgazem ob prvi uporabi kondoma VA w.o.w., 84 odstotkov ga je doživelo ob drugi uporabi in 100 odstotkov je doživelo orgazem s kondomom ob njegovi četrti uporabi. VA w.o.w. še vedo čakajo na odobritev FDA (Food and Drug Administration), pridružili pa se bodo tudi portalu za množično sofinanciranje Indiegogo, saj je kondom v Evropi odobren. Ideja, da bi vse ženske sveta končno lahko doživele orgazem kot se šika, je ena najboljših idej doslej.

PREBERITE ŠE: MADE IN LOVE – prva umetniška zbirka kondomov

2. Origami

Origami je ustvaril prvi silikonski kondom, ki ga na spolni ud ni potrebno odviti. Namenjen je varnemu, a hkrati prijetnemu spolnemu odnosu. Ne samo, da v celoti zaščiti pred virusom HIV ter drugimi spolno prenosljivimi boleznimi, temveč je tudi učinkovita kontracepcija ter ojačevalec užitka. Origami kondom je namenjen poudarjanju občutka od znotraj ter zadovoljstvu pri vsakem gibu, saj ustvarja vibracije za oba partnerja. S svojo prilagodljivo velikostjo in mehanizmom užitek krepi, moški pa ne bodo mogli več uporabiti izgovora, da so “preveliki za kondom”. Kondom je trenutno še v fazi testiranja, na trg pa naj bi prišel še letos.

Kako se znebiti os na prijazen način? Kako se znebiti nadležnih os na prijazen način? #trik ''Govorica'' laži Kako prepoznamo, da nam nekdo laže? Prepoznaj lažnivca! #TED talk Stvar, ki jih niste vedeli o sebi preden ste postale mame 20 stvari, ki jih ženske niste vedele o sebi preden ste postale mame Prva pridelana hrana v vesolju Astronavti pridelali prvo vesoljsko hrano #veggie project ·