Pametni plesni čevlji Rhythm
Utrip mesta · šport

Ne znate plesati? Redno stopate po prstih soplesalca oz. soplesalke? Zdaj ne boste imeli več izgovora, da ne obvladate plesnih gibov. Predstavljamo vam pametne plesne čevlje Rhythm, ki vas bodo spremenili v plesnega mojstra, čeprav imate dve levi nogi.

Rhythm so pametni plesni čevlji, ki bodo še iz tako štorastega plesalca naredili velemojstra na plesišču. V prihodnje tako ne boste imeli več izgovora, da ne znate plesati. Rhythm so vaš digitalni plesni učitelj, ki vam pomaga usvajati plesne korake hitreje kot kadarkoli prej. Vgrajene imajo senzorje in točno vedo, kdaj ste ga polomili. Z lastnikom komunicirajo prek tresljajev, v dodatno pomoč pa je mobilna aplikacija, ki je namenjena vizualni predstavi, sporočanju napak, nasvetom ipd. S telefonom komunicirajo prek tehnologije Bluetooth.

PREBERITE ŠE: Beoncam: 360-stopinjska zapestna kamera, ki jo nosite kot ročno uro

Ob žiroskopu, merilniku pospeškov in magnetometru zaznajo tudi pritisk. Če plesalec ponavlja iste napake, aplikacija to prepozna in predlaga, kako jih odpraviti. Uporabnik lahko prek nje spremlja svoj napredek, se primerja z drugimi, jih pozove na dvoboj, preveri število porabljenih kalorij in ”posname” svoje plesne gibe. Seveda aplikacija poskrbi tudi za motivacijo s podeljevanje simboličnih nagrad. Čevlji so namenjeni tako plesalcem začetnikom kot tudi izkušenejšim, z njimi pa se lahko učite različne zvrsti plesa; od jazza, salse do hip-hopa. Čevlje Rhythm lahko za preračunanih 140 evrov prednaročite na platformi za množično financiranje Indiegogo.

Galerija – pametni plesni čevlji Rhythm:

Pametni plesni čevlji RhythmOdpri galerijo
Satoyuki Fujimara - rekorder v hitrostnem tleskanju s prsti Satoyuki Fujimara – novi svetovni rekorder v hitrostnem tleskanju s prsti salomon trail Salomon sense: naj vsi tereni postanejo vaše igrišče Kazuyoshi Miura Kazuyoshi Miura: nogometni Noriaki Kasai, ki pri 50 še vedno zabija gole Dwayne Johnson - trening Brutalno! Tako trenira Dwayne Johnson! · · ·