cover
V zraku · buzz buzz

Zebra se ne rodi, zebra to postane. Za zebro najprej potrebuješ belega konja, metre in metre črnega traku, ki ga drobni delavci razrežejo na kose in jih s pomočjo cepelina ovijejo okoli velike živali. In za pelikana se porabi resnično veliko roza barve… Oglejte si igrive ilustracije Ricarda Solisa, ki prikazujejo, kako nastanejo živali z veliko domišljije!

Ricardo Solis je mehiški umetnik, ki sta ga od nekdaj privlačila tako lepota umetnosti kot lepota narave. S svojimi ilustracijami poskuša ujeti oboje in ob pogledu na njegove ilustracije, ki prikazujejo način, kako nastanejo živali, smo lahko prepričani, da mu uspeva. Ilustracije v tehniki olja (navadno v kombinaciji s črnim indijskim ali kitajskim črnilom) na platno nas hkrati popeljejo tudi v otroštvo: čas, ko imamo toliko domišljije, da si z lahkoto predstavljamo, kako mini človečki na tigra prilepijo njegove pike.

PREBERITE ŠE: Kaj se zgodi, ko se super junaki napihnejo?

Igrive ilustracije Ricarda Solisa, ki prikazujejo, kako nastanejo živali z veliko domišljije, si oglejte v naši galeriji!

Odpri galerijo

cover 21 prikupnih fotografij psov: ko iz majhnega zraste veliko draw_a_deep_breath 5 razlogov, zakaj umiriti tempo življenja Dežniki 19 čudovitih dežnikov, ki bo deževnim dnem snelo oznako slabo vreme 09-08-2014-fotke 4d batman roller coaster Batman 4D Roller Coaster: 4D Batman vlak smrti ·