16_header_delite_jpg__1600x686_q80_crop_subsampling_2_upscale__1476715844_19
Utrip mesta · mobilno

Riese & Müller Delite GT je ultimativno električno zaradi več razlogov. Zmožno je prevoziti razdaljo precej večjo kot običajna električna kolesa, ponuja do 300% pogonske asistence in je primerno tudi za grob teren.

Za obeleženje 25. obletnice podjetja Riese & Müller so se odgovorni odločili, da izdelajo najboljše električno kolo. K že obstoječim modelom iz serije Delite so dodali še tretjega GT Signature. Ta ima 27,5-palčna kolesa, na katerih nosi široke pnevmatike, ki se z lahkoto spopadejo s tudi malo bolj divjim terenom. Da vse to ne bi bil prevelik zalogaj, poskrbi stabilnostni sistem, in da po naključju ne zmanjka električne energije, sta nam na voljo kar 2 bateriji. Ti dve se lahko tudi istočasno polnita.

Kolo nam zaradi naprednega Boschevega električnega pogona olajša vrtenje pedal za 300 %, s tem pa brez težav vzdržujemo hitrost 45 km/h. In kaj je še kul pri tem kolesu? Zagotovo to, da namesto verige uporablja jermen, ki je narejen iz karbona. Ne samo da je videti dobro, je tudi praktično neuničljiv in ne zahteva nobenega posebnega vzdrževanja.

PREBERITE ŠE: MONDAY MOTORBIKES M1: KOLO, KI BO OSVOBODILO SAN FRANCISCO

Galerija: Riese & Müller Delite GT, najboljše električno kolo

Riese & Müller Delite GT Signature – najboljše električno koloOdpri galerijo
download (2) Volkswagen T-Roc: svetovna premiera ljudskega terenca po okusu urbanih VW BULLI VW Bulli: Volkswagen na ceste vrača hipijevski kombi VW BULLI Maybach 6 Cabriolet Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet: gliser na štirih kolesih Avtomobilska kolesa prihodnosti Continental: So to avtomobilska kolesa prihodnosti? · · · ·