Rihanna z natikači in nogavicami
Utrip mesta · moda

Rihanna ne počiva. Potem ko je nedavno predstavila svojo kolekcijo športnih oblačil in obutve Fenty X Puma in so pravo nakupovalno mrzlico povzročili njeni krzneni natikači Puma Fur Slide by Fenty, je predstavila še kolekcijo nogavic Fenty for Stance.

Vse, česar se Rihanna dotakne, se spremeni v zlato. Njeni natikači Puma Fur Slide by Fenty so povzročili pravo evforijo in so bili razprodani hitreje kot vstopnice za njen koncert (tudi cena je bila podobna – 80 ameriških dolarjev), čeprav je na eni izmed promocijskih fotografij kršila strogo modno prepoved; kombinirala je bele nogavice in natikače!

Natikači, ki so pošli v pičlih dveh minutah, so nastali v sodelovanju z znamko Puma, s katero je nedavno lansirala kolekcijo oblačil in čevljev Fenty X Puma, ki je naletela na dober odziv javnosti in modne srenje. Kosmati natikači so voljo v treh barvah, in sicer črni, beli in roza.

PREBERITE ŠE: Rihanna navdušila s kolekcijo oblačil in čevljev Fenty X Puma

Poleg natikačev in svežega videospota za skladbo Needed me (v tem je, mimogrede, ponovno v prosojni majici brez modrčka) pa je aprila Rihanna predstavila še kolekcijo edinstvenih nogavic, ki je nastala v sodelovanju z modno znamko Fenty for Stance s katero barbadoška lepotica sodeluje že slabo leto.

Zadnjo, že tretjo kolekcijo za omenjeno znamko je v celoti skreirala sama, v njej pa nežno kombinira z robustnim in športno z elegantnim. V pomladni kolekciji naštejemo 19 modelov nogavic, od športnih do čipkastih in od nogavic s prsti, brez prstov, brez stopal do nadkolenk. Za nogavice, ki jih promovira skupaj s Puminimi natikači, boste morali odšteti od 16 ameriških dolarjev naprej.

Fenty for StanceOdpri galerijo
Kavbojski sandali - poletna različica kavbojskih škornjev Kavbojski škornji predelani v sandale. Praktično ali modni polom? Ženska moda v 20. letih 20. stoletja. Ženska moda leta 1920: rojstvo moderne dobe Pufftec Fumo - usnjena denarnica rezervirana za kadilce Pufftec Fumo: denarnica, izdelana posebej za kadilce, ki je tudi etui za telefon soliver-fragrances-home-slide-soliver-2048x1280 s.Oliver Tropical Flowers in Tropical Trees: dišavi za lahkotno poletje · · · ·