All_hotels2
Utrip mesta · zdravje & lepota

Rimske terme, termalni raj, se razprostira na griču prečudovitega okolja Rimskih Toplic, ki ima za sabo bogato zgodovino. 2. oktobra letos so med drugim odprli tudi bogato muzejsko zbirko. Rimske terme nas tako razvajajo skozi celo leto, tudi pozimi.

Rimske terme so letos bogatejše za nove medicinske in wellness programe ter muzejsko zbirko, v spomin tistim, ki so Rimskim termam v preteklosti doprinesli k ugledu. Valery Arakelov, lastnik in direktor Rimskih term je letos ob otvoritvi muzeja dejal, da verjame, da lahko s kvalitetnimi produkti, čudovitimi objekti, lego in prijaznostjo osebja Rimske terme dosežejo dobre rezultate in svojim strankam ponudijo le najboljše. Vrelce s termalno vodo so cenili že Rimljani, kasneje pa so zaradi njih na oddih prihajali tudi številni ugledni gostje.
Namestitev v Rimskih termah zaokrožajo trije hoteli kategorije štirih zvezdic (Sofijin dvor, Rimski dvor in Zdraviliški dvor), ki v 187 sobah nudijo namestitev za okvirno 358 oseb.
V Wellness centru Amalija so gostom na voljo savne, masaže, odlične kozmetične in bazenske storitve, med katerimi je posebnost bazen, grajen v rimskem slogu. Ponudbo dopolnjuje Medicinski center Valetuda, ki ga priporočajo vsem s kroničnimi ali akutnimi bolečinami v sklepih in težavami s hrbtenico.

Skozi svoje bivanje lahko gostje uživajo v kulinaričnem doživetju À la carte restavracije Sofija, ki slovi po odličnih domačih in mednarodnih jedeh. Vsi bolj aktivni pa si lahko v bližnji okolici ogledajo številne zgodovinske znamenitosti, doživijo utrip starih urbanih središč, kot je Laško, se odpravijo na enega od bližnjih hribov ali obiščejo katero od ekoloških kmetij. Na voljo je tudi šest kongresnih dvoran. Konferenčno banketni prostori z najsodobnejšo avdio-video tehniko sprejmejo 250 oseb.

PREBERITE ŠE: V New Yorku podzemno postajo spremenili v improviziran spa center

Ker pa slike povedo več, kot tisoč besed, si oglejte ponudbo še v galeriji. Absens, Carens! (Tisti, ki ga ni, bo prikrajšan!)

Hoteli v Rimskih termahOdpri galerijo
iStock_000009302789_Medium Nespečnost: Kaj narediti, kadar ne morete zaspati ttstfcuec5ll6kc1gh5qxdpwwpfqemsnrkbhgafmssrdutdvhwu8ed7flhjidhtz Sto let lepote v eni sami minuti Massage_01 ZenEgg: Razbremenilno jajce slovenskega oblikovalca na Kickstarterju IMG_3786. Kako se spopasti s prazničnimi pregrehami · ·