Hotel_Rimski_dvor1
Sponzorirano · Utrip mesta · zdravje & lepota

Privoščimo si oddih od sivega vsakdanjika, polnega enoličnih obveznosti in nenehnega hitenja naprej. Vrnimo se nazaj k bistvenemu: pomirjujoči naravi, zdravju, dobremu počutju in sprostitvi. Okolje Rimskih Toplic omogoča vse to in še več, saj se bomo v čudovitem okolju, v katerem kraljujejo rimski vrelci z edinstveno zdravilno vodo, za nekaj časa vrnili v pravi rimski raj.

V bogatem programu, ki je namenjen vsem, ki si želimo popolnega razvajanja in vrhunske kulinarične ponudbe, je poskrbljeno za udobno namestitev v enem izmed hotelov s štirimi zvezdicami, pester izbor kakovostne hrane in pijače pa dopolnjuje polni penzion s popoldansko malico in raznolikim izborom posameznih pijač pri kosilu in večerji.

Z 1x dnevnim vstopom v deželo savn Varinia in možnostjo neomejenega sproščanja v termalnem bazenskem kompleksu si bomo povrnili življenjsko energijo in se napolnili z novimi močmi. Za zdrav duh v zdravem telesu bomo poskrbeli z raznolikimi aktivnostmi v čudoviti in urejeni okolici. Še posebej bomo uživali v sproščeni vožnji z najetim kolesom in v poživljajoči nordijski hoji.

Da bomo popolnoma brez skrbi, nas bodo v Rimskih Termah razvajali z brezplačnim parkiranjem v hotelski garažni hiši, brezplačno uporabo copat in kopalnega plašča ter neomejenim dostopom do svetovnega spleta. Med ugodnim sproščanjem nam bo čas krajšal pester animacijski program.

Program All inclusive z bogato vključeno ponudbo si lahko za 3 nočitve s polpenzionom na osebo privoščimo že od 237 € dalje, rezervacijo pa opravimo po telefonu: 03 574 20 11 ali z obiskom spletne strani na naslovu: www.rimske-terme.si.

Odpri galerijo

cover_DIY_lasnidodatki Naredi sam: ljubki spomladanski lasni dodatki petitehernine blogspot.com Starodavni azijski recept za sijočo polt LEPOTA_kolaz_marec_cover Cvetoča nežnost Česen dodatno okrepi učinkovanje zdravih omega-3 kislin, ki se skrivajo v lososu. Foto: ThinkStock 10 najboljših parov na področju prehrane