Brady Ellison je Leonardo DiCaprio.
V zraku · buzz buzz

Kaj počne Leonardo DiCaprio, ko si vzame predah od snemanja filmov? Z dekleti uživa na jahti in straši svoje prijatelje? Ne! Sodeluje na olimpijskih igrah. Vsaj tako so bili prepričani mnogi, ki so ga zamenjali z ameriškim lokostrelcem Bradyjem Ellisonom, ki je v Riu na ekipni tekmi s svojo reprezentanco nedavno osvojil srebrno medaljo. A sedmi igralec na svetovni lestvici ni pritegnil pozornosti zaradi športnih dosežkov. Brady, ki je pred meseci za roko zaprosil znano slovensko lokostrelko Tojo Černe, je namreč na las podoben slavnemu igralcu in mnogi so bili prepričani, da je v ameriški ekipi DiCaprio.

Ste vedeli, da ima Leonardi DiCaprio brata dvojčka? Ameriški lokostrelec Brady Ellison je na olimpijskih igrah v Londonu 2012 osvojil srebrno medaljo, v svojo zbirko odličij pa je na POI Rio 2016 nedavno dodal še srebro iz ekipne tekme. A to ni bila novica dneva iz ekipne tekme v lokostrelstvu. 27-letni Brady Ellison, mož odlične slovenske lokostrelke Toje Černe, tudi aktualne svetovne prvakinje v poljskem lokostrelstvu, je postal prava spletna senzacija, potem ko so ga mnogi zamenjali za hollywoodskega igralca Leonarda DiCapria.

PREBERITE ŠE: Rio 2016: ameriški plavalci se znajo zabavati – po Call Me Maybe tokrat karaoke v avtu

Se tudi vam zdi Brady čisto podoben Leonardu?

Brady Ellison je Leonardo DiCaprio.Odpri galerijo
Dan prekoračitve 2016 Dan prekoračitve 2016 – od 8. avgusta 2016 dalje Zemlja vozi na hlape Zvezdniki, ki so jih ujeli kukati. Zvezdniki, ki so jih ujeli kukati Nedopustne napake Eno preprosto nalogo so imeli, pa še to so zamočili! Simon Gilmore - snubitev Še lani se je vedel kot otrok, zdaj je poskrbel za snubitev, o kakršni sanja vsaka ženska · · ·