Pauline Ferrand-Prevot in Kate Middleton
V zraku · buzz buzz

Kate Middleton, si to ti? Pred dnevi smo se spraševali, kaj na olimpijskih igrah dela Leonardo DiCaprio, dokler nismo spoznali, da je lokostrelec v resnici slovenski zet, Američan Brady Ellison. Toda on ni edini primer na OI Rio 2016, ki ima slavnega dvojnika, saj so bili tisti, ki so spremljali žensko cestno kolesarsko dirko, prepričani, da so videli kolesariti Kate Middleton, ženo princa Williama. Kot se je izkazalo, ni šlo za cambriško vojvodinjo, pač pa za nizozemsko kolesarko Pauline Ferrand-Prevot.

Pauline Ferrand-Prevot na olimpijskih igrah Rio 2016 ni bila v središču pozornosti toliko zaradi nastopa na ženski cestni kolesarski dirki kot zaradi dejstva, da je na las podobna Kate Middleton. Mnogi so ju zamešali, a tako kot se Leonardo DiCaprio ni na skrivaj kalil v lokostrelstvu, tudi cambriška vojvodinja ni zamolčala, da kolesari za francosko reprezentanco. Je pa res, da bi jo lahko zamenjali in nihče tega ne bi opazil, saj je njuna podobnost zares neverjetna.

PREBERITE ŠE: Rio 2016: ameriški lokostrelec in mož Slovenke je izrezan Leonardo DiCaprio

Za tiste, ki vas zanima še športna plat zgodbe, naj povemo, da je bila aktualna svetovna prvakinja tako v cestnem kolesarstvu kot v gorskem olimpijskem krosu Pauline Ferrand-Prevot na dirki, kjer je tako brutalno padla Nizozemka Annemiek van Vleuten, 26.

Kate Middleton ali Pauline Ferrand-Prevot, to je tu vprašanje:

Pauline Ferrand-Prevot in Kate MiddletonOdpri galerijo
Sestavljanje Ikeinega pohištva pod vplivom drog Hikea – tako je videti, če pohištvo Ikea sestavljamo pod vplivom psihoaktivnih snovi Surfanje v neposredni bližini lave. Alison Teal: surfanje v neposredni bližini lave Vse ''discipline'' štarševstva. Starševstvo – olimpijske igre za mame Športniki ''nudisti'' na olimpijskih igrah. Rio 2016: športniki kot nudisti in igralci filmov za odrasle · ·