Leteča selfi palica
V zraku · tehnologija · gadgeti

Obsesija s selfiji je z letečo palico za selfi ROAM-e avstralskega podjetja IoT Group dose za selfi. ROAM-e je dejansko zelo uporaben, saj uporabnik ni omejen na dolžino palice, ki je sicer njena največja pomanjkljivost.

Leteča palica za selfi ROAM-e je delo avstralskega podjetja IoT Group. Palica za selfi na steroidih vas bo konkretno udarila po žepu, saj boste morali zanjo odšteti kar 349 ameriških dolarjev. A za ta denar boste dobili veliko. Leteča palica za selfi ima namreč vgrajeno tehnologijo samodejnega prepoznavanja človeških obrazov, zato je nikoli ne boste izgubili. Poskrbi namreč, da se ne oddalji predaleč proč (ne dovoljuje večje oddaljenosti od 25 metrov, z vklopljeno funkcijo Follow Me pa se drži na treh metrih). Prepoznavanje obraza tudi zagotavlja, da bo vedno posnela pravo osebo.

PREBERITE ŠE: Selfi palica za MacBook: obsesija s selfiji dosegla novo dno

Baterija leteče palice za selfi ROAM-e zagotavlja 20 minut avtonomije in potrebuje dve uri, da se znova napolni. ”Dronasta” palica za selfi z dvema zložljivima propelerjema lahko zajema 360-stopinjske posnetke v ločljivosti 5 MP, pospravimo pa jo lahko v torbico in celo žep, saj ni kaj dosti večja od pollitrske plastenke.

Leteča selfi palicaOdpri galerijo
iPad Pro 9.7 Novi iPad Pro – manjši iPad za najzahtevnejše uporabnike cover-apple Apple “Keynote” – marec 2016 – iPhone SE, iPad Pro flex_smartwatch_1 Flex Smartwatch: edina pametna naprava prihodnosti Nomada bag Nómada Bag: prva popolnoma modularna torba za vsak dan vašega življenja ·