votlina
Utrip mesta · arhitektura

Angelo Mastropietro je moderni jamski človek. Zakaj? Živi namreč v 700 let stari votlini. A to še ne pomeni, da mu je zaradi tega hudo. Prav nasprotno! Njegova jama oziroma votlina je tako razkošna in sanjska, da se je ne bi branili niti največji petičneži.

Angelo Mastropietro je svojo votlino, svoj pobeg pred mestnih vrvežem, poimenoval Rock House Retreat. Glede na spletno stran je Rock House Retreat prvo britansko jamsko stanovanje v 21. stoletju.
Razkošno stanovanje je opremljeno z ambientalno osvetlitvijo in rustikalnimi elementi, kot so na primer štedilniki na drva. A brez skrbi, če se vam s pripravo hrane mudi, lahko uporabite tudi sodobno električno kuhališče. Med drugim vam je na voljo tudi stropni tuš (tropski dež), votlina pa je talno ogrevana.

PREBERITE ŠE: Butični hotel na 2200 metrih iz ladijskih kontejnerjev

V bližini sta tudi zgodovinski mesti Bewdley in Wyre Forest ter več hektarjev neokrnjenega gozda s pohodniškimi potmi.
Rock House Retreat resnično ponuja najboljše iz obeh svetov. Votlino si lahko rezervirate tukaj.

Galerija – Rock House Retreat: najbolj luksuzna votlina na svetu

Rock House Retreat: najbolj luksuzna votlina na svetuOdpri galerijo
Ladijski tunel na Norveškem Norvežani želijo zgraditi prvi ladijski predor na svetu ''Neskončna'' okrogla pristajalna steza Bi morale biti letališke steze okrogle? Dubai Frame Dubai Frame – dubajski slavolok zmage Hotel Quadrum Butični hotel na 2200 metrih iz ladijskih kontejnerjev · · · · · ·