Gugalnik-pletilnik Rocking-Knit
Utrip mesta · dom

Rocking-Knit je gugalnik/pletilnik, ki nam med guganjem splete zimsko kapo. Prav poseben gugalnik je inovacija dveh študentov švicarske fakultete za umetnost in dizajn (Ecole cantonale d’art de Lausanne – ECAL), Damiena Ludija and Colina Peillexa. Kdo pravi, da so samo visokotehnološke domislice revolucionarne!

Gugalnik Rocking-Knit je gugalnik, ki nam med guganjem splete kapo. Kvačkanje v slogu babice nad glavo poteka s pomočjo kinetične energije, ki se ustvarja z zibanjem, to pa s pridom koristi poseben mehanizma, ki počasi, a vztrajno plete zimsko pokrivalo iz volne.

PREBERITE ŠE: Klubska mizica Fifty-Fifty – štirinožna kosmatinka

Kako leseni gugalnik/pletilnik, ki kot mravljica dela, medtem ko se vi sproščate, deluje v praksi, si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

Gugalnik-pletilnik Rocking-KnitOdpri galerijo
Skodelica, ki spreminja barvo Skodelica Aurora Borealis: skodelica, ki pričara severni sij Matador torba za fotoaparat Matador: torba za fotoaparat, ki je prisluhnila potrebam aktivnega fotografa Kopalniška omarica Shlocker Shlocker – toaletna omarica za tuš s ključavnico Svetila, ki odsevajo like iz Vojne zvezd Svetilke kot liki iz Vojne zvezd ·