Zvočniki Rockit Logs
V zraku · tehnologija

Če je kaj prinesel napredek na področju tehnologije v svetu avdioopreme, je to, da zdaj kakovosten zvok ni omejen na določen prostor. Zahvaljujoč kakovostnim prenosnim zvočnikom ga lahko odnesete kamorkoli. Eden od takšnih je tudi Rockit Logs, ki se lahko pohvali z edinstvenim videzom. Vsak zvočnik je izdelan ročno in je drugačen od drugega.

Rockit Logs je prenosni zvočnik z vonjem po naravi. Pod zvočnik ”vklesan” v deblo se podpisuje nekdanji nogometaš Jay DeMerit, ki zvočnike izdeluje iz resonančnega lesa (smreka, macesen, javor), ki ima izjemne akustične lastnosti.

PREBERITE ŠE: Zvočnika Philips BT110 in SB300: prenosna zabava – kjerkoli in kadarkoli

V les je vgrajen visokokakovostni 60-vatni zvočnik, sprejemnik Bluetooth, baterija z 10-urno avtonomijo in priključek USB. Na Kickstarterju lahko zvočnike Rockit Logs dobite že za 185 evrov, maloprodajna cena pa bo skoraj dvesto evrov višja (370 evrov).

Galerija – prenosni zvočnik Rockit Logs:

Zvočniki Rockit LogsOdpri galerijo

Robot novinar So novinarjem šteti dnevi – robot Xiao Nan sam napisal in objavil članek Tipkovnica Lofree Retro tipkovnica Lofree – reinkarnacija pisalnega stroja CES 2017 CES 2017 – najboljše z največjega svetovnega sejma elektronike Samsung Drive Samsung Drive: vadba varne vožnje s pomočjo navidezne resničnosti · · ·