Obešalniki za notranje rastlinje
Utrip mesta · dom

Ročno izdelani obešalniki za notranje rastlinje “Colour Pop” in “Tassel” so čudovit proizvod novozelandske oblikovalke Kathryn Leah Payne. Prikupen dodatek za dom je kot nalašč za vse, ki bi v svoj dom radi prinesli nekaj živobarvne svežine.

Ročno izdelani na Novi Zelandiji, barviti in iz naravnih materialov. Obešalniki za notranje rastline, ki so nastali izpod kreativnih rok nadarjene oblikovalke Kathryn Leah Payne, so narejeni iz ovčje kože, medenine in vrvi. Po novem lahko izbiramo tudi med barvitimi “Colour Pop” in usnjenimi “Tassel”. Gre za omejeni kolekciji, ki izhajata iz prvotne usnjene kolekcije “Leather Plant Hanger”. Obešalniki so namenjeni cvetličnim lončkom s premerom 13,5 centimetrov, na voljo pa so v različnih barvah – rdeči, modri, zeleni, vijolični, črni, perlasti in rjavi.

PREBERITE ŠE: “Rainy Pot”: “Deževni” lonci za rože

Obešalniki za notranje rastlinjeOdpri galerijo
Samsung in Samsonite s prtljago, ki se na letališču prijavi kar sama. Samsonite in Samsung pripravljata pametno prtljago, ki se bo na letališču prijavila sama Luč iz tetrapaka Noctambula: Brezžična svetilka iz Tetra Pak embalaže Ikea 2025 / kuhinja Kuhinja Ikea leta 2025 brez hladilnika Nekateri imajo vinsko klet,  Jeffrey Pelletier ima Lego klet. Jeffrey Pelletier je klet svoje hiše spremenil v Lego nebesa · ·