PicMonkey Collage
Utrip mesta · moda

Boopacks so raznoliki, modni, preprosti, ročno izdelani, unikatni, predvsem pa različnim stilom prilagodljivi nahrbtniki. So prvi in glavni produkt ekipe, ki je v želji po izražanju lastne kreativnosti ustanovila nov slovenski modni brand, s katerim želi prodreti tako na slovenski kot tudi tuj trg. Ime BOO je izpeljanka, ki ekipo zaznamuje in povezuje, saj je ime BOOPACKS izpeljano iz ekipinega priimka Bučar (BOO) in besede “backpacks” (nahrbtniki).

Zaenkrat je boopackov osem, večina jih je narejenih iz umetnega usnja in sicer v črni, srebrni, rdeči, beli, modri in rumeni barvi, nekoliko drugačna in posebna pa sta jeans boopack ter prozoren boopack. Prozoren se odlično dopolnjuje še z dvema stranskima produktoma – boobag ter mini boobag, ki s svojo barvitostjo dopolnita njegov izgled. Rumen, jeans in prozoren boopacks so del najnovejše, poletne kolekcije.

Boopacks so cenovno dostopni širši populaciji, cene se ta trenutek gibljejo od 35 do 45 eur. Vse izdelke in cene lahko preverimo na Boopacks-ovi spletni strani, nahrbtnike pa si lahko pobliže ogledamo tudi v ljubljanskih lokalih – TOZDU in Centralni postaji.

BOO ekipa…

Katarina Bučar je 23-letna študentka Fakultete za šport, po duši športnik, vendar s kar nekaj podjetniške in kreativne žilice. V BOO ekipi skrbi za promocijo, stike z javnostjo in prodajo ter sodeluje pri oblikovanju boopackov. Dominika Bučar je 26-letna absolventka Fakultete za arhitekturo, ki skrbi za grafično oblikovanje, fotografijo, blog objave, fb in instagram profil in je tudi avtor Boopacks spletne strani. Skratka, skrbi za celostno podobo, prav tako pa sodeluje pri oblikovanju boopacksov. Sestri povezuje strast do mode, ki jo kažeta in izražata prav z BOO izdelki. Skupaj razvijata ideje in oblikujeta nove ter že obstoječe produkte. Velike zasluge za zagon podjetja pripisujeta svoji mami Nataši Bučar, ki ju je pri uresničevanju ideje podpirala in vzpodbujala. S svojim managerskim znanjem in nasveti pa jima velikokrat na pomoč priskoči tudi oče Tomaž Bučar. Sestri Bučar sodelujeta tudi z mladim in uspešnim Markom Pircem, producentom lastne blagovne znamke VA, ki se najraje ukvarja s projekti, povezanimi z video produkcijo. Je režiser pod okriljem slovenske produkcije Super 16 in kuwaitske produkcije Doors, najbolj znan pa po produkciji trenutno najuspešnejše deskarske serije Grilosodes pod okriljem Red Bull energijske pijače. Mark pa je za Boopacks produciral tudi odličen predstavitveni video.

Nahrbtniki BoopacksOdpri galerijo
PicMonkey Collage Trend: Ideje za pomladno-poletno manikuro [2015] +1 Add Friend Broška +1 Add Friend prinaša Facebook v resnični svet _DSC2532 Utrip: Shopping & party Vans pomlad-poletje 2015 Najstarejši model na svetu je zvezda nove kampanje za Vans ·