Rolls-Royce Bespoke Design Collective hladilna skrinja
Utrip mesta · mobilno

Rolls-Royce cestne ‘skulpture’ predstavljajo sam vrh avtomobilskega luksuza, ostali njihovi izdelki pa se prav tako ponašajo s prestižem, vrhunskimi materiali in izjemno rokodelsko izučenostjo. Tako ni nič nenavadnega, da vas bo Rolls-Royce Bespoke Design Collective, prestižen minibar za peneče vino, pustil odprtih ust.

Najnovejši izdelek s strani Rolls-Royce Bespoke Design Collective je prestižen minibar za peneče vino. Za izdelavo so uporabili enak rokodelski pristop in enake materiale, kot jih uporabljajo pri izdelavi avtomobilov. Ohišje minibara je narejeno aluminija ter obdano z kakovostnim črnim usnjem in hrastovim lesom.

Ob odprtju minibara zagledamo štiri kozarce za penino iz ročno pihanega kristala in poliranega aluminija, ki ponazarjajo obliko V 12-valjnega motorja. Pokrov se spremeni v pladenj, iz katerega lahko postrežemo s prigrizki. Notranjost je osvetljena, ob strani pa imamo na voljo dve ‘viseči mreži’ iz usnja v rdeči barvi Hotspur Red – tam shranjujemo kanapeje, kaviar in šampanjec, ki se v minibaru ohladijo na pravšnjo temperaturo za pogostitev.

Ni pommebno, kam boste hladilni sistem za penino postavili, v dnevno sobo, vrt ali na jahto, povsod bo v središču pozornosti. Poleg njega dobite še štiri bombažne prtičke z izvezenim logotipom RR, da boste lahko elegantno zaključili pogostitev.
Za pravo temperaturo penine skrbi hladilnik iz anodiziranega črnega aluminija. Takšen luksuz seveda ni pocen in vas bo stal malenkost več kot 42.000 evrov.

Galerija: Rolls-Royce Bespoke Design Collective

Rolls-Royce Bespoke Design CollectiveOdpri galerijo
Opel Corsa-e Nova Opel Corsa-e: tudi Corsa je postala električna! Indian & Workhorse Appaloosa Scout: motor, posebej narejen za dirke Indian & Workhorse Appaloosa Scout: motor, posebej narejen za dirke Unicorn Scooter: električni skiro, ki poskrbi tudi za prtljago Unicorn Scooter: električni skiro, ki poskrbi tudi za prtljago ŠKODA Scala ŠKODA Scala: povsem nekaj drugega kot njen predhodnik ·