Rolls Royce: jahta Aeroboat S6
Utrip mesta · mobilno

Ko slišimo za Rolls Royce, nam najprej na misel pride velik prestižen avto, po možnosti iz starih filmov, ni tako? Ste vedeli, da se ta prestižna znamka iz Manchestra vozi tudi po vodi? Pa ne mislimo avtomobil. V oblikovalskem studiu Clayden Reeves so namreč v sodelovanju z Rolls Royceom izdelali spektakularno jahto Aeroboat S6, ki vam bo ‘odpihnila možgane’.

Ogrodje 19,8 metra dolge S6 Aeroboat, ki je bistvu nadaljevanje modela V12 Merlin, sestavljajo aluminij in karbonska vlakna. Poganjata jo motorja 2 MTU v10 2000 M96, ki skrbita za precej športno vožnjo v odprtih vodah s hitrostjo 45 vozlov.  Sistem stopnic Aerostairs omogoča izjemno udoben in eleganten dostop do vode. V ‘garažo’ lahko spravite 3,8 metra dolg dodatni čoln ali 2 vodna skuterja. Skrbno načrtovan dizajn se pokaže predvsem v zadostnosti prostora, saj kabine nudijo prenočišče, salon za druženje ter jedilnico na krovu. S6 je na voljo v treh različicah, in sicer s trdo ali platneno streho ter odprto palubo.

PREBERITE ŠE: BAGLIETTO 46M FAST YACHT – SANJSKA JAHTA

Galerija slik: Rolls Royce – jahta Aeroboat S6

Rolls Royce: jahta Aeroboat S6Odpri galerijo
1000-500-citymagazine-cover Največje letalo, ki bo letelo v vesolje volvo-v90-corss-countruy 5 najbolj “moških” karavanov, s katerimi boste zagotovo izstopali Bentley Bentayga Falconry Bentley Bentayga Falconry – najbolj luksuzna ptičja kletka na svetu 1000-500-citymagazine-cover Volkswagen California – legendarni potovalni kombi, ki seka na Instagramu · ·