Kovčki in torbe Rolls-Royce za model Rolls-Royce Wraith
Utrip mesta · dom

Če imate v lasti Rolls-Royceov model Wraith, avto za več sto tisoč evrov, vam verjetno ne bo težko odšteti denarja za komplet prtljage, ki stane 40 tisoč evrov! Vsaj tako računajo pri tej britanski znamki prestižnih avtomobilov, ki je pripravila popolnega sopotnika za dolga potovanja s tem prestižnim modelom. Navadni smrtniki za to dobimo limuzino z dodatno opremo, lastnik Rolls Roycea pa komplet petih kovčkov in torb brez dodatne opreme.

Rolls-Royce je predstavil kolekcijo prtljage, ki stane toliko kot limuzina! Kovčke in torbe za model Rolls-Royce Wraith so zasnovali isti ljudje, ki izdelujejo avtomobile. Za celotno kolekcijo morate odšteti zasoljenih 46 tisoč ameriških dolarjev, kar pa je za lastnike Rolls-Roycea Wraith verjetno pravi drobiž. Sestavljajo jo tri torbe in dva kovčka (ter voziček). Ti so med drugim izdelani iz ogljikovih vlaken, imajo izvezen ”duh ekstaze” (emblem Spirit of Ecstasy) iz niti, ki je uporabljena tudi v notranjosti avtomobila, ter koleščke s črko R, ki je vedno obrnjena v pravo smer.

PREBERITE ŠE: Samsonite in Samsung pripravljata pametno prtljago, ki se bo na letališču prijavila sama

V njih lahko prenašate večerne obleke, kravate in šal (zanju obstaja poseben obešalnik, da se med potjo ne zmečkata), da pri Rolls-Royceu niso ničesar prepuščali naključju niti pri prtljagi, pa priča dejstvo, da so se za pripravo prtljage povezali z butlerji in drugim osebjem prestižnih hotelov, da bi izvedeli, kaj zahtevne goste najbolj moti. Iz sodelovanja so se rodile posebne ročice, ki enakomerno razporedijo težo kovčka, da vse ne odpade na roko. Prtljaga (kovčke in torbe lahko kupite tudi posebej) je ekskluzivno na voljo pri Rolls-Royceovih pooblaščenih prodajalcih.

Kovčki in torbe Rolls-Royce za model Rolls-Royce WraithOdpri galerijo
Notranji bazen na obali jezera Furnas Notranji bazeni z najlepšim razgledom na svetu Zložljiva savna Klafs S1 Klafs S1 – prva zložljiva savna na svetu Nogometna skledica Nogometna skodelica, ki omogoča izvajanje prostih strelov Stolžek ali Woodieful Chair Stolžek ali The Woodieful Chair: slovenski kos pohištva za neomejene možnosti uporabe ·