shutterstock_1035342085
V zraku · astrologija

Auč! Kdo bo imel najbolj turbulentno valentinovo?

Danes je dan za ljubezen! Trenutni vpliv Marsa bo vnel vaše strasti in Luna v tehtnici bo na plan potegnila “staromodno” dvorjenje in uglajenost. Več astroloških znamenj bo v tem času iskalo nežnost in dotike, drugi pa bodo imeli nekoliko bolj turbulenten dan zaljubljenih … Še posebej tisti, ki so rojeni v teh treh astroloških znamenjih.

Bik

Bik ima po navadi svoja čustva pod nadzorom, a za valentinovo ne bo tako! Iz romantične večerje v dvoje bo nastala terapevtska seansa, saj bo bik imel potrebo, da se pogovarja o svojih problemih. To bo povzročilo umik romantičnega razpoloženja, lahko pa zvezo zato dolgoročno poboljša!

Škorpijon

Ah, tudi škorpijon najverjetneje ne bo imel harmoničnega dne. Nabralo se mu je namreč kar nekaj čustvene prtljage, ki pa bi morala zdaj iz njega. Na žalost se bo to zgodilo prav na valentinovo, takrat se bodo prebudile vse frustracije, kar bo vzrok za slabo razpoloženje. Partner, s katerim je škorpijon že nekaj časa, bo za to najverjetneje imel razumevanje, novi partner pa po vsej verjetnosti ne. Če škorpijon želi zvezo s potencialnim novim “valentinčkom”, naj letos raje preskoči druženje na dan zaljubljenih.

Vodnar

Vodnar ima za valentinovo velike načrte, zato se že zdaj veseli romantičnega večera s partnerjem ali vznemirljivega zmenka. Vendar pa se ne bi smel preveč veseliti, saj bi se lahko zgodilo, da mu bo delo prekrižalo vse načrte. Šefov klic ali sporočilo, da dela za danes še ni konec, bo vodnarju povzročilo prave bolečine.

Pa ne ozirajta se preveč na mnenja astrologov in si raje priredita valentinovo po vajinih željah!  Imejta lep dan ali večer, pa zapomnita si, da je za vaju lahko prav vsak dan dan zaljubljenih. Tako da tudi če se danes spreta, še ni konec sveta!

designecologist-P1sMtXL4jow-unsplash Spodbudne besede, ki jih potrebuješ v tem trenutku, glede na tvoje astrološko znamenje shutterstock_133693640 6 astroloških znamenj, ki vedo, kaj pomeni PRAVO prijateljstvo shutterstock_566840173 Opa! To ti bo (najverjetneje) podaril za valentinovo glede na njegovo astrološko znamenje! MSDBAIN_EC015_H1 To znamenje najtežje ostane zvesto: kdo največ vara in kdo najmanj glede na astrologijo? · · ·