ezgif.com-webp-to-jpg
Utrip mesta · mobilno

Na cesti vidimo veliko takšnih in drugačnih počitniških prikolic, še posebno med poletno turistično sezono. Ene so bolj ‘škatlaste’, druge bolj ‘kumarične’ oblike. Vsem pa je skupno to, da so ob počitniški prikolici Romotow videti že povsem zastarele.

Futuristična počitniška prikolica Romotow vam bo omogočala preživljanje počitnic v slogu. Romotow bo kot nalašč za pobeg v neznano, v divjino, kjer si boste lahko odprli mrzlo pivo in to v udobju in slogu. Glavna prednost prikolice Romotow je v njenem osrednjem bivalnem prostoru, ki se s pritiskom na gumb odpre kot švicarski nož.

S tem pridobimo za kar 70 % dodatne površine, ki jo lahko uporabljamo kot nekakšno verando prikolice. Tako vam ne bo več treba postavljati baldahina za predprostor, saj boste le pritisnili na gumb in že boste imeli prijetno verando pred vhodom v vašo prikolico. Novozelandski Romotow je kot svež veter med počitniškimi prikolicami, ki bo morda še koga prepričal v preživljanje dopusta na tak ‘nomadski’ način.

Kaj ni ta način odpiranja nor?


Mercedes-Benz EQC 400 4MATIC Mercedes-Benz EQC: tudi Mercedes po novem 100-odstotno na elektriko Lada 4X4 Vision Lada 4X4 Vision: je to prihodnost terenca Lada Niva? Bürstner Harmony 3 Concept Camper Bürstner Harmony 3 Concept Camper: počitniška prikolica ali hotelska soba? Rolls-Royce Phantom Privacy Suite Rolls-Royce Privacy Suite: vrhunec zasebnosti · · ·