IMG_9879
Utrip mesta · dom

Novo svetilko krožne oblike, imenovano Rondela, so pred kratkim oblikovali slovenski avtorji, povezani v kreativno skupino Ropot.

V okviru dogodka BIO 50:ZDAJ so v salonu id:doma javnosti prvič predstavili novo LED svetilo Rondela. Avtorja, Rok Avsec in Tina Semolič iz slovenske kreativne skupine Ropot sta se pri oblikovanju svetilke povezala s podjetjem Fobmark d.o.o. Skupaj so ustvarili oblikovno preprosto in enostavno LED svetilo, ki posnema geometrijo kroga ter s preprosto rotacijo omogoča direktno osvetlitev v enem in indirektno osvetlitev v naslednjem trenutku. Svetilka je na voljo v treh različnih velikostih, ki jih lahko medsebojno poljubno dopolnjujemo in tako tvorimo nove kompozicije. V primerjavi s podobnimi svetili je tudi bistveno vitkejša, kar ji daje lahkotnost in elegantni videz. Svetilka je namenjena uporabi tako v bivanjskih kot poslovnih prostorih, v salonu id:doma pa bo na ogled vse do konca oktobra.

Tri različne velikosti svetilke RondelaOdpri galerijo
stack-alba-1000x500 Stack Alba – prva pametna žarnica, ki se sama odziva na ambient image4 Pop-up dom razstava slovenskih oblikovalcev tudi na dunajskem tednu oblikovanja PicMonkey Collage Najbolj chic hiške za mačke cover Notranja oprema: 22 idej za optimizacijo prostora v majhnem stanovanju · ·