Royal Huisman Pura
Utrip mesta · mobilno

Royal Huisman Pura bolj predstavlja platformo kot pa končni izdelek. Svet luksuznih jadrnic si je med seboj še kako različen, ker ima vsak posameznik svoje želje in ker so jadrnice namenjene ali luksuzu ali bolj športno usmerjenim aktivnostim.

Royal Huisman Pura prihaja izpod rok nizozemske ladjedelnice z večstoletno tradicijo. Združili so se s pomorskim arhitektom Manijem Frersom in si zamislili jadrnico, ki bila osnovana na platformi, ki jo je mogoče dodatno prilagodit naročnikovim željam.

Večina inženirskega dela bo na 40 metrski jadrnici že narejenega, naročnik pa bo lahko s pomočjo svojega lastnega pomorskega arhitekta izbiral obliko trupa, palube in tisto, kar se postavi nad trup in palubo oziroma superstrukturo. Tudi notranjost bo prilagodljiva, v njej pa je dovolj prostora za 8 gostov in 6 članov posadke. Da imamo ob tem na voljo še visoko stopnjo luksuzna, niti ni treba posebej omenjati.

Galerija slik: Royal Huisman Pura

Royal Huisman PuraOdpri galerijo

Audi Q8 Audi Q8 zapeljal na slovenske ceste suzuki-katana-1-thumb-960xauto-90733 Novi Suzuki Katana: ponovno obujena legenda DS 7 Crossback E-Tense DS 7 Crossback E-Tense: priključni hibrid, ki ne skriva svoje moči Smart Forease Smart Forease: odprti koncept za večje doživetje mesta · · ·