Royole FlexPai
V zraku · tehnologija · gadgeti

Royole FlexPai je prehitel rivale in se lahko kiti z ugledom prvega, ki je svetu dal prepogljiv pametni telefon. Ko potrebujete večji zaslon, pa ga preprosto odprete, in nastala bo tablica.

Uporaben ali ne, Royole FlexPai je prvi vsem nam dostopni telefon, ki ga je mogoče na sredini prepogniti ter mu tako zmanjšati mere na pol glede na daljšo stranico zaslona. Ko potrebujete večji zaslon, pa ga preprosto odprete, in nastane tablica, ki ima diagonalo 7,8 palca (skoraj 20 cm).

Ima pa zadeva manjšo lepotno napako – telefon je ‘debel’, in sicer ima skoraj dva centimetra na mestu pregiba, kar ni malo. Poganja ga procesor Snapdragon 8150, zadaj pa se bohotita dve kameri – širokokotna s 16-milijonskim ter ozkokotna (teleobjektiv) z 20-milijonskim tipalom.

Galerija slik  Royole FlexPai

Royole FlexPaiOdpri galerijo

Pixii: fotoaparat, ki s pritiskom na sprožilec, takoj prikaže fotografijo na telefonu Pixii: fotoaparat, ki s pritiskom na sprožilec takoj prikaže fotografijo na telefonu MacBook-Air-family-10302018 MacBook Air, Mac mini in iPad Pro: Applove dobrote ponovno v formi Leica M10-D Leica M10-D je po tehnologiji digitalna, po naravi pa analogna The Every Day Calendar: koledar uspeha, s katerim beležite, ali ste bili pridni The Every Day Calendar: koledar uspeha, s katerim beležite, ali ste bili pridni · · ·