private jet studio
V zraku · buzz buzz

Rusi so nedvomno narod, ki lahko vedno preseneti. In rusko podjetje Private Jet Studio poskrbi, da na Instagramu dajete vtis bogataša. Če si torej v resnici ne morete privoščiti zasebnega letala, lahko to brez skrbi “sfejkate”.

Podjetje Private Jet Studio vam ponuja dvourno fotografiranje z osebnim fotografom za okoli 240 evrov. Ta vam pomaga ustvariti iluzijo razkošnega življenja, ki ga po navadi živijo le zvezdniki in različni vplivneži z družbenih omrežij.
Čeprav svojemu občinstvu na Instagramu dajete občutek, da ravnokar letite, ste cel čas trdno na tleh v Moskvi, medtem pa srkate šampanjec in se pretvarjate, da ravnokar letite čez snežne vršace (ali pa ocean).

Obstaja tudi možnost, da najamete celo ekipo stilistov, umetnikov ličenja in frizerjev, ki bodo poskrbeli, da se bo vaš videz ujemal z luksuznim ozadjem.

shutterstock_3644672 Nihče si ne bi mislil: to se zgodi s kovanci, ki jih vržemo v fontane Strogo prepovedano: največje napake, ki jih lahko narediš na prvem zmenku Strogo prepovedano: največje napake, ki jih lahko narediš na prvem zmenku cover-imena-blagovnih-znamk 10+ imen zelo znanih blagovnih znamk, ki jih izgovarjate napačno Obstaja magična številka: študije potrjujejo, da so to prava leta za poroko Obstaja magična številka: študije potrjujejo, da so to prava leta za poroko · · · · · ·