private jet studio
V zraku · buzz buzz

Rusi so nedvomno narod, ki lahko vedno preseneti. In tokrat preseneča rusko podjetje Private Jet Studio, ki poskrbi, da na Instagramu dajete vtis bogataša. Če si torej v resnici ne morete privoščiti zasebnega letala, lahko to zdaj “sfejkate”.

Podjetje Private Jet Studio vam ponuja dvourno fotografiranje z osebnim fotografom za okoli 240 evrov. Ta vam pomaga ustvariti iluzijo razkošnega življenja, ki ga po navadi živijo le zvezdniki in različni vplivneži z družbenih omrežij.
Čeprav svojemu občinstvu na Instagramu dajete občutek, da ravnokar letite, ste cel čas trdno na tleh v Moskvi, medtem pa srkate šampanjec in se pretvarjate, da ravnokar letite čez snežne vršace (ali pa ocean).

View this post on Instagram

Первые фотографии с фотосъёмки в салоне самолёта Gulfstream 650! Make up 💄& Hairstyle 💁 от несравненной @katirinam_stylist!!! #фотосъемка #фотографмосква #фотографмосква#москва#мосфильм#самолет#фотостудия#фотостудиямосква#креатив#стюардесса#стюардессабизнесавиации#стюардессааэрофлота#полет#небо#самолет#идеяфотосессии#instagood #instadaily #instawow #wedding#fly#sky#skyteam#moda#fashion#fashionblogger #womensfashion#lifestyleblogger #lifestyle

A post shared by АРЕНДА ВЕРТОЛЕТА 🚁 МОСКВА (@privatejetstudio) on

Obstaja tudi možnost, da najamete celo ekipo stilistov, umetnikov ličenja in frizerjev, ki bodo poskrbeli, da se bo vaš videz ujemal z luksuznim ozadjem.

1cent_coins_usa_in_fountain1 Kje končajo kovanci, ki jih vržemo v fontane? cover-napake-prvi-zmenek 5+ napak, ki jih ne smeš narediti na prvem zmenku cover-imena-blagovnih-znamk 10+ imen zelo znanih blagovnih znamk, ki jih izgovarjate napačno shutterstock_607730570 Znanstevniki trdijo, da so to prava leta za poroko · · · · · ·