Jesenski modni dodatki
Utrip mesta · moda

Ko se na ceste počasi začno usipati rumenkasto rjavi listi in ko je zrak čedalje bolj mrzel, je čas, da privlečemo na plan prehodne plašče, malo toplejše čevlje, šale in rokavice. Jesen je prispela in z njo pester nabor modnih dodatkov s katerimi si lahko popestrimo garderobo. In kaj je v modi tokrat?

Šali, rokavice in rute

Šali, rokavice in rute bodo glavni akterji jesenske modne pravljice – rokavice naj segajo do komolcev, sploh če bodo rokavi vaše srajce krajši. Rute in šale smo letos opazili na vseh modnih revijah, saj so se vrnili v velikem slogu – dolgi in ženstveni bodo še podaljševali subtilno žensko silhueto.

Torbice

Stara klasika se križa z novimi smernicami. Pogumne barve, še pogumnejši vzorci – vse to je osrednja tema letošnje jeseni, ko govorimo o torbicah. Je pa jasna njena oblika: torbica – na kvadrat!

Škornji

Višji ko bodo, bolje bo! To jesen so v modi visoki ženski škornji, ki dajejo že vtis hlač – meja med škornjem in hlačami je zabrisana. Korajža velja!

PREBERITE ŠE: Sperry x Rains: nepremočljivi čevlji za dež, ki to jesen ne smejo manjkati v tvoji garderobi

Nakit

Pojdite na obisk k svoji mami oziroma babici ter jo povprašajte po starinskih broškah – te so namreč letošnji jesenski modni hit! Velike, svetleče in ženstvene naj krasijo sredino ovratnika srajce (še bolje, če je ta moška!) ali pa naj sijejo kar na ovratniku vašega suknjiča.

Pokrivalo

Za ogromna pokrivala mehkih krajcev se zdi, kot da bi se naši sončniki odločili podaljšati sezono za en letni čas in da so v rahli preobrazbi (temne barve – črna, rjava) vstopili v jesensko modno pravljico.

Kampanja H&M x Balmain H&M x Balmain – najbolj pričakovana modna kampanja letošnjega leta končno na ogled Kavbojke nikar v pralni stroj. Kako pravilno prati kavbojke, da jih boste imeli čim dlje? Namig: nikar v pralnem stroju! Sperry x Rains Cloud CVO Sperry x Rains: nepremočljivi čevlji za dež, ki to jesen ne smejo manjkati v tvoji garderobi Copcho je večopravilni modni kos Copcho – kopalni plašč, brisača, vzglavnik in torba, vse to je večfunkcionalno oblačilo iz Slovenije · · ·