s.Oliver kolekcija jesen 2016
Utrip mesta · moda · ženska moda

Čeprav je poletje še v polnem razmahu, pa je modni svet že en letni čas naprej, pri jeseni, in že polni police z jesenskimi kosi. Kako nas bo oblekel s.Oliver? s.Oliverjeva kolekcija jesen 2016 Black Label je ukrojena za mestne dame. Tudi ve že komaj čakate, da se iz poletne ”frajle” znova prelevite v urejeno damo?

Tu je s.Oliverjeva kolekcija jesen 2016 Black Label. Z njenimi kosi se boste iz poletne popotnice in avanturistke znova prelevile v urejeno damo. Je namreč ženstvena in sofisticirana. Tu je klasična črna barva, ki je zelo trendovska, saj kolekcijo sestavljajo številni kosi iz umetnega usnja, brezrokavnik z resicami in moderna jopa.

PREBERETE ŠE: 10 nepogrešljivih stvari, ki jih mora imeti v svoji torbici vsaka ženska

Vodilna barva s.Oliverjeve kolekcije jesen 2016 je sicer rdeča, ki je čudovita na topu in obleki iz čipke. V rdeči jakni iz mehkega rdečega usnja boste pritegnile mnoge poglede. Velika je izbira jesenskih oblek, od klasičnih etui do oblek v vzorcu Missoni. Najlepše kose jesenske kolekcije 2016 Black Label si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

s.Oliverjeva kolekcija jesen 2016 Black Label:

s.Oliver – kolekcija jesen 2016Odpri galerijo

Moda z letališča. Letališče kot modna pista Obvezne reči v ženski torbici 10 nepogrešljivih stvari, ki jih mora imeti v svoji torbici vsaka ženska Kate Middleton in njene drzne oprave. Obleke Kate Middleton, ki jih je po vsej verjetnosti nosila brez blagoslova kraljice Nakupovanje ženskega spodnjega perila je prava nočna mora. 6 razlogov, zakaj je za ženske nakupovanje spodnjega perila nočna mora · · · · ·