soliver januar
Utrip mesta · moda · ženska moda

V trgovine s.Oliver so že prispele prve pomladne kolekcije, ki bodo razveselile vse ženske, saj ponujajo eleganco, urbanost, šik in mladostnost.

V trgovinah s.Oliver nas že čakajo prve pomladne kolekcije! Kolekcija znamke s.Oliver Red Label je v modro-beli barvni kombinaciji in je že napoved poletnega mornarskega trenda. Kolekcija znamke s.Oliver Black Label je elegantna in se spogleduje s klasiko. Ker se približuje valentinovo, je vodilna barva rdeča. Kroji so oprijeti in poudarijo silhueto. Skrbno izbrani materiali in dovršeni kroji poskrbijo za urejen poslovni videz. Kolekcija znamke Q/S designed by je kot zmeraj mladostna in urbana. Veliko je pastelnih barv, črt in vzorca karo. Kolekcije dopolnjujejo izbrani modni dodatki in čevlji.

PREBERITE ŠE: Modni trendi 2017: top 5 modnih trendov

Galerija – pomladne kolekcije v s.Oliverju

s.Oliver Red LabelOdpri galerijo

BeFunky Collage Lepotni trend 2017: bo t. i. negativni prostor najbolj vroč lepotni trend 2017? Barvite pričeske, ki se svetijo v temi Pričeske 2016: barvite pričeske, ki se svetijo v temi Gucci - kolekcija Pre-Fall 2017 Gucci, ali kolekcija Pre-Fall 2017 presega mejo dobrega okusa? ženski silvestrski styling Silvestrovo: ideje za ženski silvestrski styling · · · ·