soliver-fragrances-home-slide-soliver-2048x1280
Utrip mesta · moda

Dišavi za ženske in moške, s.Oliver Tropical, prikličeta občutke s potovanj in počitnic ter dišita po dobrem razpoloženju. “It’s summertime!” P.s.: Da pa boste dišavi pridali še dodatno lahkotnost, smo za vas izbrali še nekaj poletnih kosov, ki bodo z vami od jutra do večera.

Poletne dišave iz omejene serije s.Oliver Tropical nas odpeljejo na potovanje v eksotično pokrajino, kjer nam med prsti polzi pesek in kjer poslušamo šumenje morja, sonce pa nam greje obraz. Lahkotna, živahna in poživljajoča dišava nas bo spremljala na vsakem koraku skozi najlepši letni čas. Da pa bo poletje še lepše, smo za vas, tako moški kot ženski del, izbrali še nekaj poletni kosov, ki bodo z nami od jutra do večera.

PREBERITE ŠE: 10 stvari, ki jih mora imeti ženska v omari do 30. leta

Ženski parfum s.Oliver Tropical Flowers

Poživljajoča aromatičnost se povezuje s čutnostjo poletja. Cvetni in lesni akordi ustvarjajo eksotično dišavno doživetje.
Zgornja nota: ananas, lubenica, juzu eksotično cvetje
Srčna nota: eksotično cvetje
Osnovna nota: ambra, tropski lesovi, breskev

Ženski parfum s.Oliver Tropical FlowersOdpri galerijo

Moški parfum s.Oliver Tropical Trees

Kakor tropski poletni dež – sveža, poživljajoča in možata obenem. Privlačna, izrazita dišava.
Zgornja nota: kardamom, grenivka, limona
Srčna nota:sivka, pelargonija, muškatni orešček
Osnovna nota:eksotičen lesni akord

Moški parfum s. Oliver Tropical TreesOdpri galerijo

zara-spring-summer-ad-campaign-the-impression-10 Spletna trgovina Zara odprla svoja vrata v Sloveniji! #zaraslovenija PicMonkey Collage Festivalska moda na festivalu Coachella 2016 Nove Indigo Chuck Taylor All Starke Converse X Tenue de Nîmes: nove Indigo Chuck Taylor all-starke Baročno navdahnjeni nahrbtniki Drama Kolekcija baročnih arhitekturnih torb je dobila nadaljevanje · ·