S takšnimi ženskami moški najpogosteje varajo partnerke
V zraku · odnosi

Dolgo smo verjeli, da moški varajo svoje partnerke z lepšimi in postavnejšimi ženskami, a izsledki nove raziskave potrjujejo, da zunanji videz ne igra najpomembnejše vloge. Paziti bi se morali takšnih žensk.

Ljudje varajo zaradi različnih razlogov, že od nekdaj so, varajo in še bodoIn če govorimo o varanju moških, nas seveda zanima, kaj imajo moški radi. Visoke ženske z oblinami, drobna prikupna dekleta, starejše dame? V raziskavi spletne strani za zunajzakonske zveze (varanje) VICTORA MILAN ugotavljajo, da je poleg videza pomembno še veliko drugih stvari.

41 % moških je reklo, da so varali z žensko z oblinami, 35,2 % odstotkom so bila všeč dekleta z drobnejšo postavo, 30,4 % pa natrenirane dame, ki so elegantne in imajo slog. 70 % moških je trdilo, da je videz pomembnejši od pameti, zato je le tretjini štela tudi ta komponenta.

Zanimivo je, da so moški izpostavili, da je najpomembnejša lastnost, ki jo mora imeti ženska, smisel za humor. Zabavna ženska, ki je pripravljena na pustolovščino in je prijazna, je tudi najbolj zaželena.

Kakšen videz je moškim všeč?

Dolgi lasje – 42,3 %

Obline – 41 %

Drobna postava – 35,2 %

Oči – 34 %

Visoke ženske – 31 %

Fit ženske – 30,4 %

Eleganten slog – 28,3

Nizke ženske – 27 %

Kratki lasje – 13,2 %

Kakšna osebnost je moškim všeč?

Smisel za humor – 68 %

Prijazna – 65 %

Pustolovska – 51,3 %

Mladostna – 45 %

Zanesljiva – 40,2 %

Romantična – 38,2 %

Pametna– 29,4 %

Empatična – 25 %

Impulzivna – 23 %

Zrela – 6 %

Velikodušna – 3,2 %

Če misliš, da se dobro ljubiš, preveri, ali imaš te lastnosti! Če misliš, da se dobro ljubiš, preveri, ali imaš te lastnosti! Lastnost, ki odbija: takšni moški težje najdejo dekle! Lastnost, ki odbija: takšni moški težje najdejo dekle! Iščeš ljubezen za celo življenje? Pomembni sta izključno ti dve stvari Iščeš ljubezen za celo življenje? Pomembni sta samo ti dve stvari! Dejanja, ki jih nikakor ne smeš narediti, ko se prepirata Stvari, ki jih nikakor ne smeš narediti, ko se prepirata ·