Sailbrace x Tjaša Kokalj
Utrip mesta · moda · ženska moda

Pri znamki Sailbrace so se na čas zabav in obdarovanja pripravili s čudovito kolekcijo kultnih zapestnic s sidrom v rožnato-zlatem odtenku, pri kreiranju katere jim je tokrat na pomoč priskočila slovenska modna poznavalka Tjaša Kokalj.

Vse modne navdušenke bo razveselila novica o sodelovanju blagovne znamke Sailbrace s stilistko, voditeljico, blogerko in modno strokovnjakinjo Tjašo Kokalj, s katero so s skupnimi močmi ustvarili prav posebno kolekcijo zapestnic Sailbrace v trendovskem rožnato-zlatem odtenku.

Kolekcija Rose Gold se je tako z dvema popolnoma novima modeloma z rožnato-zlatim sidrom v kombinaciji s črno ali sivo vrvico pridružila obstoječim zapestnicam, ki so bile eden opaznejših modnih hitov preteklega poletja.

PREBERITE ŠE: Artburo: ročno poslikane ikonične torbice Hermès

Zapestnice Sailbrace, ki s prefinjenim minimalističnim dizajnom in dvema novima barvnima kombinacijama vsem modnim navdušenkam ponujajo sveže možnosti stilskega izražanja, so že na voljo v izbranih prodajalnah Zlatarne Celje.

Sailbrace x Tjaša KokaljOdpri galerijo
Nov trend - pletenine na nohtih Pletenine na nohtih so zadnji modni trend manikure PicMonkey Collage Ekstravagantni čevlji za silvestrovo Začasni beli tatuji Pravljični začasni tatuji, ki so kot snežinke #glitterroots: nov trend ženskih frizur Ženske frizure 2015: v modi so narastek in bleščice #glitterroots