x1080-7an
V zraku · buzz buzz

Mobilna igra Pokemon Go je leta 2016 obnorela številne ljudi po svetu. Obsedenosti z igro, ki deluje po načelu razširjene resničnosti in uporabnika postavi v vlogo trenerja Pokemonov, pa očitno ni videti konca.

Chen San-yuan, mnogim poznan kot ‘stric Pokemon’, je 70-letni dedek iz Tajvana, ki svoje življenje v celoti posveča igri Pokemon Go. Svoje kolo je namreč opremil s kar 11 pametnimi telefoni, s pomočjo katerih uživa v svoji najljubši igri.

S seboj hkrati nosi tudi nahrbtnik, poln baterij, ki mu omogočajo, da se zabavi neprekinjeno predaja do 20 ur.

Ob tem velja dodati, da je dražbena hiša Huggins & Scott komplet kart Pokemon iz leta 1999 nedavno prodala za kar 56.000 dolarjev, kar je preračunano 49.388 evrov. Neodprt paket je ob koncu prejšnjega stoletja izšel v omejeni izdaji. V njem pa se je pet pogostih kart, tri nepogoste in ena zelo redka.


Instagramerji pozor, odslej lahko najamete vohuna, ki bo razkrinkal lažne profile, s katerimi se dopisujete. Instagramerji, pozor, odslej lahko najamete vohuna, ki bo razkrinkal lažne profile, s katerimi se dopisujete Italijanski znanstveniki ‘naslikali’ Mona Liso z milijonskimi bakterijami, in ta je videti zelo kul. Italijanski znanstveniki ‘naslikali’ Mona Liso z bakterijami, in ta je videti zelo kul gotye_somebody_that_i_used_to_know 10+ pesmi na YouTubu, ki zvenijo “ful” boljše, če jih predvajaš pri hitrosti 1,25x Odkar je ta 90-letna babica odkrila fotografijo, nenehno ustvarja smešne fotomontaže, ki so obnorele splet. Odkar je ta 90-letna babica odkrila fotografijo, nenehno ustvarja smešne fotomontaže, ki so obnorele splet · · ·