pet_trailer_camper_dog_house_01
Utrip mesta · dom

Straight Line Design je kanadski oblikovalski studio, katerega ustanovitelj, Judson Beaumont, se je lotil nenavadnega projekta, pri katerem ne vemo, ali bi se zgrozili ob tem, kaj vse pade na pamet ljudem, ali bi se stopili od srčkanosti: oblikoval je počitniške prikolice za vaše najljubše pasje kosmatince.

‘’Pet trailers’’ so počitniške prikolice za pse. Njihov oblikovalec Judson Beaumont iz kanadskega studia Straight Line Design jih je oblikoval po zgledu tistih iz petdesetih in šestdesetih let prejšnjega stoletja, kar jim daje vintage pridih. Ob pogledu na prikolice nas tako prevzame nostalgija, ob pogledu na prikolice, v katerih se sproščajo ljubki pasji kosmatinci pa se od ljubkosti kar stopimo.

PREBERITE ŠE: Hišica, v kateri se vaš hišni ljubljenček ne bo počutil kot riba na suhem

Vsaka prikolica je narejena posebej glede na potrebe naročnika: prilagodljiva je tako velikost kot materiali, iz katerih je narejena, če želite, pa vam lahko izdelajo tudi osvetljeno notranjost z brezžičnimi zvočniki.

Če želite, da bo ima na letošnjem kampiranju tudi vaš štirinožni prijatelj svojo počitniško prikolico, jo lahko naročite direktno pri oblikovalcu. Le opozorilce: cena prikolice se začne nekje pri tisoč dolarjih.

Več fotografij prikupnih počitniških prikolic, v katerih se sprošča še bolj prikupen psiček, si oglejte v naši fotogaleriji!

Odpri galerijo
Loop-Wall-Hook-LaSelva-design-studio-1 Loop – najbolj vsestranki obešalnik 3 Füüt, viseča mreža za noge, ki jo lahko uporabite v pisarni beddit-iphones Misfit Beddit: S spalnim merilcem prihaja pametna postelja cover Roomoon: Viseči šotor, v katerem boste zaspali bliže zvezdam