PicMonkey Collage
V zraku · buzz buzz

Ne veste kako napisati zabavno valentinovo čestitko? Samo zato, ker smo že dolgo v vezi ali ker smo poročeni, to še ne pomeni da smo veliki zagovorniki valentinovega ali pa da nasprotno od tega, ta dan preziramo. Srečni pari si izkazujemo ljubezen skozi celo leto, valentinovo pa radi izkoristimo za to, da partnerju podarimo nekaj lepega in šaljivega, kot je naprimer šaljiva, a zabavna valentinova čestitka. Za vas smo izbrali še nekaj več valentinovih čestitk, tokrat z bolj šaljivo noto.

Bodimo iskreni. Ljubezen ni samo romanca, posuta s sladkorjem in vrtnicami. Odrasli vemo, da je za ljubezen potrebno tako sprejemati, kot dajati in tiste neprijetne situacije obrniti v čimbolj pozitivne izkušnje. Biti v odnosu prinaša koristi, prav tako pa nam pomaga, da na svet pogledamo še z druge perspektive. In če smo že ravno pri tem, tudi perspektiva pri valentinovih čestitkah je lahko drugačna. Takšna hudomušna in iskrena. Pripravili smo izbor šaljivih valentinovih čestitk, ki so tako različice romance kot tudi takšne bolj “seksi”.

PREBERITE ŠE: Valentinovo: valentinove čestitke za vsakogar

Oglejte si naš izbor zabavnih in nekoliko šaljivih – valentinovih čestitk.

Čestitka za valentinovoOdpri galerijo
iStock_000018900796_Medium 21 načinov, kako postati kreativni genij Kanali v Benetkah brez vode. Bo tako izgledal svet v prihodnosti? 2ndskin 2ndSkin: Najbolj priljubljeni zeliščni liker z novo etiketo maxresdefault Video: če bi bile ženske moški in moški ženske za en dan ·