hiking_SS17_W_play_mmp0180
Utrip mesta · šport

Pride čas, ko se je potrebno ustaviti, zbrati najboljše prijateljice, zavezati vezalke in se odpraviti na igro v naravi. To je vaš čas, čas za odklop od vsakdanjega stresa in čas, da se povežete s svojimi najljubšimi. #PLAYINTHEMOMENT

Salomon za prihajajočo pomlad in poletje predstavlja povsem novo linijo ženske pohodne opreme, ki je prav vseh vidikih prilagojena »NJEJ«. Oblikovano iz strani žensk, ki najbolje vedo, kaj ženska želi in potrebuje. Sedaj se boste lahko od glave do pet oblekle z oblačili in opremo, ki je skrbno oblikovana in zasnovana, da vas med igro v naravi ne bo ovirala, ampak vam bo nudila popolno podporo na vsakem koraku.

Zberite svoje najboljše prijateljice in pritisnite na PAVZO.
Odklopite se od vsakdanjega stresa in preprosto uživajte v trenutku. Ustavite čas, poglejte lepote okrog sebe, izkoristite vsak trenutek in ga začutite v svojem srcu. PREPROSTO BODITE TO, KAR STE. S Salomon opremo, boste lepoto narave podoživljale še mirneje, saj je oblikovana tako, da se giba z vami in boste pogosto pozabile, da jo nosite.

Sodeluj v VELIKI SALOMON NAGRADNI IGRI in z nekaj sreče te Salomon obleče od glave do peta – prijavi se TUKAJ!

Razširite svoje igrišče v naravi z novim Salomon ELLIPSE 2 GTX® W
Ellipse 2 GTX® W je izjemno lahek in vsestranski ženski čevelj, namenjen vsem aktivnostim v naravi. Salomon je poskrbel, da bo posebej za ženske prilagojeno kopito, zadovoljijo še tako zahtevno uporabnico. Odlikuje ga udobje, zaščita stopala in odličen oprijem, ki ga zagotavlja podplat Contagrip®. Z ELLIPSE 2 GTX® vas bodo stabilnost, mehkoba in zaščita spremljali na vsakem koraku, za zaščito v neugodnih vremenskih razmerah pa bo poskrbela zračna in vodoodporna membrana GORE-TEX®.

Neovirano gibanje s Salomon pohodnimi hlačami WAYFARER UTILITY PANT W
WAYFARER pohodne hlače, bodo vaš popoln spremljevalec med različnimi aktivnostmi v naravi. Vrhunsko prileganje, nizka teža in elastičnost, nudijo udobje na najvišjem nivoju! Za to je zaslužena konstrukcija MOTION FIT, ki združuje dodatno elastičnost materialov na tistih mestih, kjer je to najbolj potrebno.

S SALOMON POHODNO OPREMO bodo vaše dnevne aktivnosti premagane z veliko mero udobja in stila, vedno pa boste pripravljene tudi na hiter vzpon s prijateljicami na bližnji hrib!

Ženska Salomon pohodna oprema.Odpri galerijo

Je to najboljši udarec v snookerju vseh časov? Je to najboljši snookerski udarec vseh časov? Barvno rolanje Bled 2017 Barvno rolanje na Bledu 2017 ob zvokih 90. in prvi disko na rolerjih Stekleno sobno kolo Fuoripista Fuoripista – najbolj nenavadno sobno kolo na svetu Wibe - slovenski nahrbtnik, ki je tudi vadbeni pripomoček Wibe: slovenski nahrbtnik, ki je tudi športni pripomoček za oblikovanje telesa · · · ·