Seksi soljenje hrane
V zraku · buzz buzz

Soljenja si verjetno nikoli niste predstavljali kot nekaj, kar bi imelo umetniško vrednost, kaj šele, da bi bilo seksi. Hrano solite in pika. Pri tem ni prav nobene umetnost, razen te, da hrano ravno prav solite. A s tem se ne strinja Nusret Gökçe, turški chef, ki soljenje jemlje zelo resno. Njegov edinstven način soljenja mu je zdaj prinesel celo svetovno slavo. Soljenje je njegov umetniški podpis in to deluje, kot bi po hrani posul magični prah.

Še preden je Nusret Gökçe, turški chef, strokovnjak za meso in lastnik verige turških restavracij Nusr-Et, postal spletna senzacija, je imel precej spodobno število sledilcev na Instagramu, a po tem, ko je svet obkrožil posnetek njegovega seksi soljenja mesa (da, tudi soljenje hrane je lahko seksi), je ta številka naravnost eksplodirala.

Zaradi tega se ga je prijel vzdevek Salt Bae (najboljši prijatelj soli).

PREBERITE ŠE: Ta oglas za Samsung je že milijone ganil do solz – tudi tebe bo!

Doletela ga je tudi čast, da je postal prvi mem leta 2017, k njegovi slavi pa verjetno veliko pripomorejo tudi njegov mačistični videz in seveda sončna očala, ki jih obvezno nosi, ko pripravlja meso. Kdo bi si mislil, da lahko tako zelo seksualiziramo meso.

Galerija – Nusret Gökçe in njegovo seksi soljenje hrane:

Salt BaeOdpri galerijo

Geometrične ilustracije Scott Uminga – geometrične silhuete mest in pokrajin, ki osupnejo Gelande Quaffing Gelande Quaffing – je to najbolj zabavna pivska igra vseh časov? Zorb Beg pred adrenalinsko žogo zorb Samozadovoljevanje na delovnem mestu Samozadovoljevanje na delovnem mestu poveča produktivnost! · · · ·