Ne hiti, da ne boš razočarana: toliko dolgo se dopisujta, preden gresta na prvi zmenek
V zraku · buzz buzz

Skupno stanovanje z najboljšo prijateljico ali ljubečim fantom je polno dobrih presenečenj, vendar pa je lahko skupno življenje mnogokrat tudi izjemno naporno. In te ilustracije odlično prikažejo, zakaj je dobro živeti sam in zakaj je lastni kotiček nujen element sreče.

Življenje v dvoje ali s prijatelji je zagotovo lepa in zabavna dogodivščina, vendar se v vsakemu duetu ali timu pojavijo konflikti, ki skupno življenje otežijo. Pravzaprav je včasih prav ironično, kakšne malenkosti privedejo do ogromnih prepirov: nepospravljena posoda, prižgane luči ali prazna embalaža zobne paste … in se včasih ne morejo primerjati niti s prepiri, ki so osnovani na resničnih in ključnih življenjskih problemih.

Vse to ponavadi odtehta občutek varnosti in intime, vendar ima solo življenje kar nekaj prednosti, ki jih tisti, ki si stanovanje delijo, pač ne morejo doživeti. V spodnji fotogaleriji, avtorice YAOYAO MA VAN AS si lahko ogledate ilustracije, ki povzamejo, zakaj je dobro živeti sam.

Galerija: Zakaj je dobro živeti sam?

Lahko plešete ob katerikoli priložnosti.Odpri galerijo

steve-jobs-macintosh-apple-success-story-financial-value-market 11 pravil Steva Jobsa, zaradi katerih je bil Apple tako uspešen BeFunky Collage 10 najboljših avtomobilskih iger vseh časov giphy (1) 5 navad, zaradi katerih je lažje vstati iz postelje bolj zgodaj Matematika ljubezni Matematika ljubezni: matematična formula, ki odkrije, ali bo partnerski odnos uspešen ·