Samostoječe zamrznjene kavbojke
V zraku · buzz buzz

Pozabite na snežaka in kepanje, pozimi se lahko zabavate tudi povsem drugače. V ameriški Minnesoti so letos ekstremno nizke temperature, zato so si prebivalci omislili zanimiv hobi, ki ga je sprožil Tom Grotting. Namesto snežakov postavljajo zamrznjene kavbojke. Posrečeno, a po drugi strani samostoječe zamrznjene hlače delujejo tudi malce srhljivo.

Prebivalci Minnesote (ZDA) so iznašli zanimiv način, kako prebroditi pasjo zimo. Trend #frozenpants je sprožil Tom Grotting, ki je znan po tem, da zamrzuje svoje hlače, ki mu namesto palčkov krasijo okolico hiše že vse od leta 2013. Odkar so njegovo nekoliko nenavadno okrasje pograbili mediji, so se za nenavadne ”skulpture” ogreli tudi drugi meščani Minnesote, trend pa se razširil tudi drugod po svetu.

PREBERITE ŠE: Kako pravilno prati kavbojke, da jih boste imeli čim dlje? Namig: nikar v pralnem stroju!

In kako hlače same stojijo pokonci? Preden jih ljudje postavijo na mraz, jih namočijo v vodi in med zamrzovanjem oblikujejo. Bi vi takole razstavili svoje dodatne kavbojke?

Samostoječe zamrznjene kavbojkeOdpri galerijo
Čudaški intervjuji z zvezdniki Čudaški zvezdniški intervjuji, ob katerih vam bo postalo nerodno Kako odstraniti vinjeto? Kako odstraniti vinjeto? Kdaj in zakaj boste umrli Preverite, kako in kdaj boste umrli Hiperrealistični obrazi lutk Realistični obrazi lutk, ki ti bodo naježili kožo