Samozadovoljevanje na delovnem mestu
V zraku · buzz buzz

Samozadovoljevanje je zabavno, zdravo in brezplačno, po zadnjih raziskavah pa poveča tudi produktivnost, zato masturbacijo strokovnjaki zdaj priporočajo celo na delovnem mestu. Prinaša namreč zajetno mero endorfinov (hormona sreče), zmanjšuje stres, tesnobo in sprošča kortizol. Samozadovoljevanje je eden od najlažjih načinov za sproščanje in dviga samozavest, zato jo psihologi priporočajo celo na delovnem mestu. Namesto odmora za cigareto si torej vzemite odmor za masturbacijo.

Ste vedeli, da samozadovoljevanje na delovnem mestu poveča produktivnost? Podjetja, kot so Google, Facebook, Pixar, vedo, kako pomembno je, da se njihovi zaposleni na delovnem mestu počutijo dobro, zato so njihove pisarne oblikovane tako, da maksimalno spodbujajo kreativnost in delovno vnemo. Zaposleni imajo na razpolago številne načine sproščanja, kot so namizni nogomet in tenis, pa kolesarske steze, videoigre, boksarske vreče, tobogani … Verjetno vaše delovno okolje ne ponuja takšnih načinov sproščanja in, kot se je izkazalo, jih tudi ne potrebujete, saj obstaja preprostejša rešitev – samozadovoljevanje! Da, prav ste prebrali. Raziskava – in temu pritrjujejo tudi psihologi – je namreč pokazala, da kar 40 odstotkov Newyorčanov v delovnem času masturbira in je posledično bolj zadovoljnih na delovnem mestu. Lani so se v New Yorku na ulicah celo pojavile ‘govorilnice’ za samozadovoljevanje.

Glede na ameriško raziskavo se samozadovoljuje kar 94 odstotkov moških in 85 odstotkov žensk, kljub temu pa se samozadovoljevanja še vedno drži stigma. In zakaj si je dobro na delovnem mestu vzeti odmor za samozadovoljevanje? Ker dotikanje genitalij zavoljo užitka pomaga pri zmanjšanju stresa, znižuje krvni tlak in poveča samozavest, je pa lahko tudi nagrada za opravljeno delo.

Psiholog dr. Cliff Arnall pravi: ”Politika samozadovoljevanja v podjetjih bi gotovo privedla do boljše osredotočenosti zaposlenih, manj agresije, večje produktivnosti in več smeha na delovnem mestu.” In nadaljuje: ”Odmori za samozadovoljevanje zaradi dolgčasa ali kot pobeg od dela bi zagotovo pomagali pri boljši koncentraciji na delovne naloge.” Pri tem opozarja, da ni pametno sanjariti o kolegih, saj lahko to privede do kognitivnih motenj, prav tako je samozadovoljevati na delovnem mestu smotrno samo, če želimo s tem zmanjšati stres in napetost ter si privoščiti odmor, ne pa, če nas žene spolna sla. In če že masturbirate v službi, bodite diskretni, da drugih ne spravite v zadrego.

sisters2 Kaj smo Slovenci najpogosteje kupovali v letu 2016? Samsung Indija Ta oglas za Samsung je že milijone ganil do solz – tudi tebe bo! Osupljiva dejstva o času, ki niso splošno znana Dunking Devils in Arsenal FC združili moči Dunking Devils zabijali z nogometaši Arsenala! · ·