samsung airdresser
V zraku · tehnologija · gadgeti

Bi obleko radi nosili še en dan? Samsung AirDresser jo očisti, razkuži in celo zlika.

V hitrem tempu življenja je težko najdemo čas še za resnično skrbno nego oblačil. Tu nastopi AirDresser, izdelek, ki ga je Samsung ponudil predvsem osebam, ki hočejo imeti obleko vedno pripravljeno za skok v življenje. Gre za manjšo pokončno omaro iz aluminija in s steklenim prednjim delom. Ta ne služi samo kot ogledalo, temveč poseben vzorec znotraj ogledala le-to zlije s prostorom.

Znotraj omare se nahajajo trije posebni obešalniki, ki poskrbijo za vso potrebno čarovnijo. V nekaj minutah se s pomočjo vetra in pare iz oblek odstranijo tako nabrane gubice kot prah. Iz oblek se naj bi odstranilo do 99% bakterij. Tako obleka ostane vedno sveža in čista. AirDresser upravljamo s aplikacijo na pametnem telefonu. Samsung je svoj izdelek že ponudil na azijskem trgu, zdaj pa ga bo začel ponujati še v Evropi. Cena še ni dorečena, se bo pa verjetno gibala okoli 1.500 evrov. Toliko namreč za podobne naprave računa konkurenca.

Galerija: Samsung AirDresser

Samsung AirDresserOdpri galerijo

cover-fujiflm-xa7 Fujifilm X-A7: odličen brezzrcalec za vlogerje in začetnike Akcijska kamera Oclu Akcijska kamera Oclu s funkcijami za še tako zahtevne uporabnike polaroid-lab-2 Polaroid Lab: natisnite fotografije direktno z zaslona telefona Untitled-1 Acer Predator Thronos Air: železni prestol za igričarje · ·