Samsung Drive
V zraku · tehnologija

Ljudje se pogosto nevarnosti zavedamo, ko je že prepozno. Zahvaljujoč navidezni resničnosti se nam ni treba več učiti na lastnih napakah oz. iz posledic. Preverite, kako ÖAMTC Fahrtechnik in Samsung s pomočjo VR-aplikacije Samsung Drive z neposredno izkušnjo opozarjata voznike na vse mogoče nevarne situacije v prometu.

Ste vedeli, da se je 76 odstotkov voznikov nezmožnih pravočasno zaustaviti pred nepričakovano oviro, kar je posledica zmanjšane osredotočenosti na dogajanja okoli njih. Ker pa vemo, da opozorila ne zaležejo, je dobrodošel prihod VR-tehnologije. Naglavni set Samsung Gear VR omogoča voznikom začetnikom, da izkusijo, kako hitro se lahko zgodi nesreča in kakšne so morebitne posledice nespametne vožnje ali zmanjšane koncentracije zaradi uporabe pametnega telefona. ÖAMTC Fahrtechnik in Samsung namreč razvijata VR-aplikacijo Samsung Drive, s pomočjo katere se bodo lahko vozniki začetniki učili pravilnega odzivanja v nevarnih situacijah na poti in na ta način doživeli posledice nepravilnega vedenja na cesti, ne da bi dejansko nastradali.

PREBERITE ŠE: Samsung Galaxy C7 Pro: C7 prestopil med profesionalce

Uporaba Gear VR-očal daje občutek, da se nahajamo v avtomobilu, neposredno za volanom. Tako lahko v varnem navideznem okolju odkrijejo nevarnosti motečih dejavnikov, kot je na primer uporaba pametnega telefona. Veliko stvari lahko razložimo v teoriji, vendar pa je nekatere treba izkusiti na lastni koži, da jih resnično razumemo, razlagajo pri Samsungu. Z Gear VR-očali se ljudje učijo intuitivno iz izkušnje določene situacije.


Računalnik Volta V Volta V – osebni računalnik z lesenim ohišjem Photoshop - glasovno upravljanje Photoshop bomo lahko že kmalu glasovno upravljali Nalepka NanoSticker CES 2017: NanoSkin – nalepka za pametni telefon, ki za 20 odstotkov podaljša delovanje baterije Eurotrip_6793090 Top 10 spletnih strani in aplikacij za popotnike 2017 · · · ·