galaxy-a6 copy
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Samsung je v korejskem Seulu predstavil pametna telefona Galaxy A6 in A6+, ki temeljita na dediščini družbe Samsung. Še posebej izstopajoča je njuna kamera, ki uporabnikom omogoča zajemanje fotografij na popolnoma edinstven način.

Javnost sta mobilni napravi navdušili predvsem s priročnostjo uporabe, elegantno obliko in napredno kamero. Temu dodajmo še zdaj že značilni brezkončni zaslon z razmerjem stranic 18,5 : 9. Kovinska zasnova je ob straneh nekoliko ukrivljena, kar zagotavlja večno trajnost in udobno prileganje dlani. Telefona bosta sicer na voljo v štirih elegantnih barvah – črni, zlati, modri in barvi sivke.

Uporabniki naprav Samsung Galaxy A6 in A6+ bodo ustvarjali kakovostne posnetke v slabi svetlobi. Sprednja kamera vsebuje nastavljivo LED-bliskavico, medtem ko je del glavne kamere zaslonka z majhno odprtino. Tako je mogoče zajemanje ostrih in jasnih fotografij tudi ponoči. Dvojna kamera različice A6+ pripomore k živahnejšim fotografijam, saj ponuja funkcijo ostrenja v živo, s katero lahko nadzorujete globino in bokeh učinek.

Tehnologija Dolby Atmos z optimiziranim zvokom, ki jo sicer podpirajo le slušalke, nudi bogato izkušnjo prostorskega zvoka. A6 in A6+ zagotavljata celotni spekter zvoka. Na uporabniku je le, da samostojno vklopi Dolby Atmos in se prepusti svojim najljubšim filmom in glasbi.

Pri snovanju novih pametnih telefonov so ustvarjalci upoštevali praktične potrebe potrošnikov, zato Galaxy A6 in A6+ vključujeta še vrsto drugih funkcij, vključno s prepoznavo obraza in branjem prstnih odtisov za hitro ter preprosto odklepanje telefona.

Po zaslugi funkcije App Pair je mogoča hkratna uporaba dveh aplikacij. Do pomembnih informacij boste prišli, ne da bi za to morali odkleniti telefon. Z zmeraj aktivnim zaslonom boste prispevali k prihranku časa in varčevanju z baterijo. A6 in A6+ prav tako podpirata aplikacijo Bixby, ki uporabnikom pomaga pri izpolnjevanju vsakodnevnih opravil.

Pri snovanju novih pametnih telefonov so ustvarjalci upoštevali praktične potrebe potrošnikov, zato napravi vključujeta še vrsto drugih funkcij, vključno s prepoznavo obraza in branjem prstnih odtisov za hitro ter preprosto odklepanje telefona.

Samsung Galaxy A6 in A6+ bosta na voljo maja oziroma junija.

Galerija – Samsung Galaxy A6 in A6+

Samsung Galaxy A6Odpri galerijo
LG G7 ThinQ LG G7 ThinQ: novi LG-jev paradni konj, ki pričara neverjetno zvočno izkušnjo Photo: Daniel Frank Preprosti triki, kako najti izgubljen telefon, tudi če je ugasnjen zvok 2018.01.24-Morcheeba-Shot-03-023_LOWRES Honor 10: podobnosti ne gre oporekati according-to-scientific-drop-test-this-smartphone-is-basically-the-terminator-2-1400x933 Glede na test, ki so ga izvedli, je prav ta pametni telefon pravi Terminator · · · ·