Galaxy-A70_Lifestyle-KV_combo_blackbluewhite_2P
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Samsung Galaxy A70 je najnovejši pametni telefon priljubljene serije Galaxy A. Eleganten telefon ima velik brezkončen zaslon, tri izboljšane katere, zmogljivo baterijo in omogoča izjemno povezljivost. Namenjen je vsem digitalnim navdušencem, ki si želijo zajeti in deliti življenje v točno tistem trenutku, ko se to dogaja.

Samsung Galaxy A70 ima 17,01-centimetrski (6,7-palčni) brezkončni U-zaslon od roba do roba, kar je največji zaslon med vsemi pametnimi telefoni v seriji Galaxy A. Elegantna in ergonomska oblika modela Galaxy A70 ter razmerje prikaza 20:9 zagotavljata izjemno doživetje gledanja in optimalen oprijem. Na zalon je pozicioniran tudi bralnik prstnih odtisov, ki omogoča lažje odklepanje kot kadarkoli prej in zagotavlja brezhibno uporabniško izkušnjo. Skupaj s funkcijo Samsung Pass, se lahko uporabniki prijavijo v spletne strani in aplikacije z uporabo biometrične avtentikacije, kar je lažji in varnejši način prijave.

Galaxy A70 se lahko pohvali tudi s tremi izboljšanimi kamerami: glavna zadnja kamera in kamera za sebke z visoko resolucijo 32 milijonov slikovnih točk, globinska leča s 5 milijoni slikovnih točk in ultraširok objektiv z 8 milijoni točk. Prva poskrbi za svetle in ostre fotografije, ne glede na to, kje ste ali kateri del dneva je. Globinska leča omogoča, da lahko uporabniki prilagodijo globinsko ostrino posnetka pred ali po posnetku in tako poudarijo želene dele. V kombinaciji z ultra širokim objektivom, ki ujame prizor, kakor ga vidite, pa lahko uporabniki uživajo v širokokotnih fotografijah. Galaxy A70 vključuje tudi funkcijo Optimizator prizorišča, ki prepozna in intuitivno izboljša do 20 priljubljenih motivov, s funkcijo Zaznavanje nepopolnosti pa samodejno identificira napake in vas na to opozori pred posnetkom.

Galaxy A70 deluje na platformi Samsung One UI, priročnejšem in pametnejšem uporabniškem vmesniku, ki močno olajša interakcije. Med drugim omogoča tudi funkcijo One Handed Navigation, kjer lahko po pametnem telefonu navigirate z eno roko.  Elegantneža dopolnjuje še zmogljiva baterija 4500 mAH, ki omogoča svobodo in priročnost za skupno rabo, prenašanje vsebin in igranje iger. Z izjemno hitrim polnjenjem pri 25 W se pametni telefon napolni v zelo kratkem času.

Samsung Galaxy A70, ki na voljo v štirih posebnih barvah, vključno s koralno rdečo, ki je po Pantonu barva leta 2019, modro, črno in belo, bo uradno predstavljen 10. aprila.

Galerija – Samsung Galaxy A70

Samsung Galaxy A70Odpri galerijo

Huawei P30 Pro Huawei P30 Pro: kruha in iger cover-vivo-apex Vivo Apex 2019: 5G prihodnost je brez zarez in gumbov Telefon ni od muh! Darkmatter Katim R01: najvarnejši telefon na svetu, narejen za tajne agente mohamed-boumaiza-741577-unsplash Kaj točno posname vaš pametni telefon – vi pa o tem nimate pojma! · ·