samsung-a9
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Kakšna je magična številka? V Samsungu trdijo, da trenutno štiri. Novi telefon Samsung Galaxy A9 namreč predstavljajo pod sloganom štirikratna zabava.

Štirikratna zato, ker so na zadnjo stran novega telefona Samsung Galaxy A9, drugega pod drugim, vgradili kar četvero fotografskih objektivov. Eden je običajen s 24 milijoni točk. Družbo mu delata še širokokotni, za fotografiranje mestnih znamenitosti, in teleobjektiv z dvakratno optično povečavo. Četrti pa ima tipalo za merjenje »globine«, kar pomaga pri učinkih z zamegljenim ozadjem in podobnih trikih. Nekaj podobnega, a brez globinskega dodatka, je pred dnevi napovedal že LG z modelom V40. Toda A9 bo s priporočeno maloprodajno ceno 599 evrov dostopnejši.

In ker ga Samsung uvršča takoj pod družino Galaxy S, bo tudi na drugih področjih več kot soliden. Premore 6,3-palčni zaslon Super AMOLED, šest gigabajtov pomnilnika in 128 GB prostora za podatke, baterijo s kapaciteto 3800 mAh in podporo hitremu polnjenju. Barve bodo tri, modra in rožnata z učinkom prelivanja, črna brez. V Sloveniji bo Samsung Galaxy A9 mogoče kupiti konec novembra.

Galerija – Samsung Galaxy A9

Samsung Galaxy A9Odpri galerijo

razer-phone-2 Razer Phone 2: oglat, glasen, osvetljen in najbolj gejmerski ezgif.com-webp-to-jpg (1) Google Pixel 3 in 3 XL: trioka posebneža iz Googla lg v40 thinq LG V40 ThinQ: pet fotoaparatov, en sam telefon DOOGEE S70 Igričarski telefon DOOGEE S70 bo neuničljiv in poceni! · · · ·