Samsung Galaxy Note 7
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Potem ko je bil Samsung zaradi težav z baterijo prisiljen iz obtoka umakniti vrhunski pametni telefon Samsung Galaxy Note 7, ta zdaj doživlja drugo pomlad. V tovarni v predmestju Seula, kjer testirajo baterije telefona Samsung Galaxy S8, te namreč uporabljajo kot nadzorne kamere.

Pametni telefoni so zmožni marsičesa. Tudi odsluženi. Že pred časom smo zapisali, da lahko stari telefon uporabite kot kamero za videonadzor. In prav to je Samsung storil z odvečnimi telefoni Samsung Galaxy Note 7, ki so se morali zaradi težav z baterijo vrnili v gnezdo.

PREBERITE ŠE: Samsung Galaxy S8: pametni telefon brez prave konkurence

In kaj nadzorujejo telefoni Samsung Galaxy Note 7, ki imajo manj zmogljivo baterijo od prvotne?

Vsaj v tovarni v kraju Gumi pri Seulu nadzorujejo osemstopenjski proces polnjenja in praznjenja baterij telefona Samsung Galaxy S8 in le-tem verjetno šepetajo: ”Fantje, ne ponovite moje napake.”

ZF3_Max_game_genie ASUS – Zenfone 3 Max: odličnjak z ogromno baterijo za izjemno ceno Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8: pametni telefon brez prave konkurence Pametni telefon VAIO Phone A Pametni telefon VAIO Phone A – Et tu, VAIO? Nostalgija po zasoljeni ceni. Retro iPhone 7 Plus – vonj po nostalgiji · · · · · ·